- Konu Sahibi kristal350
Aslında benim önceden hiç sivilcem çıkmazdı hatta insanlar şaşırırdı. Daha sonra çıkmaya başladılar ve ben sivilcelerimi sıkıyordum. Çok kötü yara yaptığım bile oluyordu. Sıkmasam hemen gelip geçicekti ama hep sıktım tabi sonra pişman oldum sonra sıkmamaya başladım ama sivilce izleri oluştu. Ama çukur şeklinde değil çok hafif kahverengimsi böyle bi koyulaşma. Zaten sadece alnımda çıkıyordu. İnternette bu konuyu araştırırken bir yazı gördüm. LİMON ve GÜLSUYUnu eşit miktarda karıştırıp cilde kompleks yaparak uygulayın eğer düzenli yaparsanız sonuç mükemmel olur yazıyordu. Yapılması da kolay birşey diye deniyim dedim. İlk yaptığımda cildim baya yandı ve kızardı hatta yaralarım kanadı biraz ama düzenli bi şekilde yapmaya devam ettim. Gece yatmadan önce bi çay tabağının içine eşit miktarda karıştırıp yüzüne sürdüm. 5-10 dakikada yıkadım. hatta ilk günler çok yanınca hemen sürdüm yıkadım. Sabah kalkınca hiç kızarık kalmıyordu. Ayrıca sivilceler kurumuş oluyordu. Yaralar da geçti. Şu an sadece hafif izlerim kaldı inşallah zamanla onlar da geçer :)