• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilcelerim var nasil kurtulabilirim

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
37
sirtimda sivilceler var, onlardan nasil kurtulabilirim??? lutfen yardim edinnnnn:((((

demin sivilcelere cozum olan yazilari okudum. ordada arkadaslar havuc salatalik gibi seyler yani saglikli beslenin diyo. ben acikcasi hayatimda hic salatalik yemem:S ve havuc severim ama tuketmem, oyle cok abur cubur yemem ama sagliklida hic beslenmiyorum. sanirim biraz saglikli yemeye ozen gostermeliyim.

Hergün öğlenleri bir elma iyi gelir :)

yaaa arkadasim yaaa, benim iste en buyuk sorunum ne biliyon mu??? meyve yememem:58:

hele ki salatalik :120::120:
meyve hic tuketmiyorum, yemek istemiyorum ama ayda yilda belki bi kere elma yemisimdir:59:

eğer sivilceleriniz yoğunsa ve pıt pıt heryerden çıkıp duruyo benimkisi gibi inatçıysa elmayla salatalıkla olcak iş deil. ben kataron otunun zeytin yagında uzun süre ve güneş ışığında bekletilmiş halini sürüyorum çok ii geldi kuruttu. benm sivilcelerim çok fena yayılmış ve naparsam geçmiodu, benm sivilceleri geçirdise herkesinkini geçirir.. okadar kötüydü yani

eğer sivilceleriniz yoğunsa ve pıt pıt heryerden çıkıp duruyo benimkisi gibi inatçıysa elmayla salatalıkla olcak iş deil. ben kataron otunun zeytin yagında uzun süre ve güneş ışığında bekletilmiş halini sürüyorum çok ii geldi kuruttu. benm sivilcelerim çok fena yayılmış ve naparsam geçmiodu, benm sivilceleri geçirdise herkesinkini geçirir.. okadar kötüydü yani

hmmm guzelim yaaa, aynen benim sivilcelerde inatcimi inatci ve olmadik yerlerde cikiyo ozellikle sirtimda:50: yanliz bu dedigin zeytin yagini anlamadim?? tam olarak ne yapmaliyim?? normal zeytin yagimi guneste bekletim???

kantaron otu var aktarlarda bulursun. tazesini ve kırmızı kantaron otunu bulmaya çalış. bunları bi şişeye doldur. sonra şişeye zeytin yağıda koy güneşte beklet. zeytin yağına kırmzıı kantaronun rengi çıkar. kıpkırmızı bi yağ halini alır onu pamukla sür işte sivilcelerin üstüne.

kantaron otu var aktarlarda bulursun. tazesini ve kırmızı kantaron otunu bulmaya çalış. bunları bi şişeye doldur. sonra şişeye zeytin yağıda koy güneşte beklet. zeytin yağına kırmzıı kantaronun rengi çıkar. kıpkırmızı bi yağ halini alır onu pamukla sür işte sivilcelerin üstüne.

hmm tsk ederim canim, bu dediklerini almaya ve uygulamaya calisacam, ama sanirim biraz uzun surecek bunlari burda bulabilirmiyim bilemiyorum:61: yazdigin icin tsk ederim:61::61:

Kantaron otunu yap onun aylarca beklemesi gerekiyo. Bekledikçe daha faydalı oluo. Buarada aktarlarda hazır yapılmış vardır belki bi sor bence

Hergün öğlenleri bir elma iyi gelir :)

canım özelden yazmışsın ben yazamıorum daha özelden. canım benm sivilceler çok kötüydü, inanılmaz kötüydü. 5-6ayda yanaklarımı sardı ve hiç geçmeden yayıldı.Ergenlik çağı çocukları gibi oldum. Kantaron onları kurutuo daha zamanla sürdükçe izlerede ii gelir heralde

Merhaba lütfen cevap verebilirsiniz kantaron yağı sürdükten sonra tekrar çıktılar mı ve yüzünüzde mi sırtınızda mı vardı?:18: bende kantaron sürmek istiyorum da o yüzden soruyorum şey birde ne kadar sürede geçtiler lütfen yazar mısınız benim yanaklarımda aniden çıktı ergen gibi oldum:5:

Son düzenleme:
Back
X