Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hergün öğlenleri bir elma iyi gelir :)
eğer sivilceleriniz yoğunsa ve pıt pıt heryerden çıkıp duruyo benimkisi gibi inatçıysa elmayla salatalıkla olcak iş deil. ben kataron otunun zeytin yagında uzun süre ve güneş ışığında bekletilmiş halini sürüyorum çok ii geldi kuruttu. benm sivilcelerim çok fena yayılmış ve naparsam geçmiodu, benm sivilceleri geçirdise herkesinkini geçirir.. okadar kötüydü yani
kantaron otu var aktarlarda bulursun. tazesini ve kırmızı kantaron otunu bulmaya çalış. bunları bi şişeye doldur. sonra şişeye zeytin yağıda koy güneşte beklet. zeytin yağına kırmzıı kantaronun rengi çıkar. kıpkırmızı bi yağ halini alır onu pamukla sür işte sivilcelerin üstüne.
Hergün öğlenleri bir elma iyi gelir :)
eğer sivilceleriniz yoğunsa ve pıt pıt heryerden çıkıp duruyo benimkisi gibi inatçıysa elmayla salatalıkla olcak iş deil. ben kataron otunun zeytin yagında uzun süre ve güneş ışığında bekletilmiş halini sürüyorum çok ii geldi kuruttu. benm sivilcelerim çok fena yayılmış ve naparsam geçmiodu, benm sivilceleri geçirdise herkesinkini geçirir.. okadar kötüydü yani