canım o ilacı öyle eczaneye gidip kafana göre alamazsın. çok etkili bir ilaç bu. doktor tahlil yapıyor ve eğer sana uygunsa veriyor. ben de kullanıcaktım. tahlil yapıldı tamam kullanabilirsin deyip verdi. fakat ilaca 10 gün zar zor dayanabildim. belimin ağrısından yataktan kalkamadım. ayakta dursam batıyo yatsam batıyo çok kötü oldum. bırakmak zorunda kaldım. ayrıca kolestrolü de oynatıyor. benim kolestrolümü de yükseltti. kuzenim de kullandı onun da kolestrolü uçtu. yani hafife alınıcak bir ilaç değil. mutlaka doktor kontrolü altında alınabilecek bir ilaç.
yok tatlım kimi insanlara yan etkisi oluyor. ben sana o ilacı kesinlikle kullanma demek için demedim bunu. hani demişsin ya illa doktora mı yazdırıp alıcam gidip eczaneden kendim alamam mı demişsin. o yüzden söylemek istedim sadece doktorun imzasıyla alındığını. ki hiç bir eczane de vermez çünkü gerçek anlamda etkili bir ilaç. sanırım benim bünyemle alakalı birşeydi o. dediğim gibi doktora gidip görün. hatta olumlu olumsuz bu duyduklarını da bi sor istersen o gereken cevapları verir. ama sitede de birkaç tane bu ilaçla ilgili konu açılmış göz gezdirirsen hemen hemen %70 i ilaçtan memnun değil. evet sivilceleri geçiriyor ama bi süre sonra tekrarlıyormuş. hatta ciltte sarkma yapanlar bile olmuş.. ay çok kafanı mı karıştırdım acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?