bu yöntem çok sağlıksız arkadaşlar bnmde bi dönem çok sivilcem oldu ve cildiyeciye gdip burdan okuduğum yöntemi söledim o zmnlar üye falnda değildim kesinlikle dedi herkesin cilt yapısı farklı ve sivilce öle basit bi olay da değil tavsiyem doktora danışmadan bu tarz şeyler kullanmayn sonu hüsran olabilir..
bn ilaç tedavisiyle kurtuldum çok şükür hiçbr problemim yok roactune kullandım..
roactune sonrası ne cildim eski haline döndü ne de ters bi durum oldu kimse kullanmaktan korkmsın doktor kontrolnde hiçbr sorun çıkmıo..
kullandığım ilk hafta çok iyiydi ama şuan daha çok sivilcem var:1no2: ben kullanmadan doktor yakınıma da sordum aseton var kulanayım mı diye,kullan dedi bana bişi olmaz dedi ona da güvenip hazırlattım..şimdi devam etsem mi bilmiyorum ama :uhm:
İlacı eczaneme hazırlattım bu akşamdan itibaren kullanmaya başlayacağım..
İnşallah bir faydası dokunurda hayırlısıyla kurtulurum şu sivilcelerimden..
Paylaşan arkadaşa şimdiden teşekkürler :1rolleyes:
İlk şişemi bitirdim gayet iyi geldi.
Tamamen temizlenmiş sayılmaz ama benim cildim hassas olmasına rağmen etkisini gösterdi.
Umarım diğer kullanıcılardada iyi sonuçlar gösterir :)
şu anda buna benzer bir karışımı kullanıyorum. biraz fazla kaçırdım sanırım burnum hafften soyuluyor ama sivilcelerime iyi geldiğini hissediyorum. çok fazla yok ama inşallah tümden kurtulurum
bu ilacı ne kadar kullanıcaz acaba ya benim 4 ay falan oldu bırakmak lazım artık dimi.
Lachesis ben yine bu baslikta, sivilceleri gecipte bu suyu tonik gibi kullanmaya devam ettiklerini yazan yazilar okumustum, 4 ay da cok uzun bir sure degil hani. ama cildinde bi sorun kalmadiysa ben birakirdim bi sure:) benim ameliyattan sonra cosmustu mesela, burnuma bakiyim diyodum ama sivilcelerden aynaya bakamiyordum :) simdi gecti o sivilce patlamasi cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?