bendeyeni gördüm konuyu bu akşam gidicem eczaneye bakalım ne diyecekler bende ufaf ufak sivilce çıkıyor sürekli bazen uçları beyaz yanaklarımda sivilce izleri kaldı kırmızı kırmızı sinir oluyorum.
salisilik asitlli tarifi yapmaya karar verdim ama ayn tarifi bi arkadaş resorchine 8 gr diğeri resorchine 3 gr yazmış hangisi doğru acaba farkediyomu yada 8 yada 3 gr olması.
Diğer sayfaları okuduğum kadarıyla yüze pudra fondoten falan sürülmemesi gerekiyor bu ilacı kullanırken.
dün verdim eczaneye bugün alıcam salisik asitli olanı fiyatıda 12.50 tl bu kadar uygun olucağını beklemiyordum :))
Diğer sayfaları okuduğum kadarıyla yüze pudra fondoten falan sürülmemesi gerekiyor bu ilacı kullanırken.
dün verdim eczaneye bugün alıcam salisik asitli olanı fiyatıda 12.50 tl bu kadar uygun olucağını beklemiyordum :))
merhaba kızlar..bana bu karışımın tarifini tam olarak yazabilirmisiniz..farklı miktarlar okudum kafam karıştı..
salisilik asitli bana o kadar iyi geldi ki anlatamam, yüzümde hiç sivilce çıkmıyor artık. asetonlu bana bu kadar etki etmemişti. az sivilcesi olanlara kesinlikle salisilik asitli olanı öneriyorum
Merhaba :) Sivilcem için, verdiğin salisilik asitli tarifi yaptım yaklaşık 1 hafta oluyor ve hiç sivilcem çıkmıyor ben sadece anlıma kullanıyorum ama anlımda sertlik oluştu sanki bi buruşma gibi :S Sürerken parmaklarıma değdiği için onlarda soyulmaya başladı. Sende de oldu mu acaba bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?