Diğer sayfaları okuduğum kadarıyla yüze pudra fondoten falan sürülmemesi gerekiyor bu ilacı kullanırken.
dün verdim eczaneye bugün alıcam salisik asitli olanı fiyatıda 12.50 tl bu kadar uygun olucağını beklemiyordum :))
Diğer sayfaları okuduğum kadarıyla yüze pudra fondoten falan sürülmemesi gerekiyor bu ilacı kullanırken.
dün verdim eczaneye bugün alıcam salisik asitli olanı fiyatıda 12.50 tl bu kadar uygun olucağını beklemiyordum :))
merhaba kızlar..bana bu karışımın tarifini tam olarak yazabilirmisiniz..farklı miktarlar okudum kafam karıştı..
salisilik asitli bana o kadar iyi geldi ki anlatamam, yüzümde hiç sivilce çıkmıyor artık. asetonlu bana bu kadar etki etmemişti. az sivilcesi olanlara kesinlikle salisilik asitli olanı öneriyorum
Merhaba :) Sivilcem için, verdiğin salisilik asitli tarifi yaptım yaklaşık 1 hafta oluyor ve hiç sivilcem çıkmıyor ben sadece anlıma kullanıyorum ama anlımda sertlik oluştu sanki bi buruşma gibi :S Sürerken parmaklarıma değdiği için onlarda soyulmaya başladı. Sende de oldu mu acaba bunlar?
bu salisilik asitli olan losyonu nasıl kullanıyorsunuz ?
ben acnelyse kremi 2 gün kullanıp 1 gün ara veriyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?