merhaba hande,
ben de burda okuduklarıma dayanarak aile hekimine gittim(hiç bi işe yaramaz dedi kendisi ama güvenmedim:) yazdırdım yine de) neyse sonra eczacıya verdim reçeteyi, o da bu formülü hiç duymamış. yine de satın aldım. bi haftadır kullanıyorum. yüzümde bir değişme yok sivilceler hala duruyo. ama ilerde azalacağını umuyorum çünkü yüzümü sabunla yıkadıktan sonra silmeme rağmen,pamuk ile sildiğimde pamukta kahverengi kir çıkıyor. iyi temizliyor gibi görünüyor. ama yine de emin değilim geçirir mi tamamen. benim sorum şu; sivilcelerim seninki gibi değil sanırım. genelde sıkılabilir cinsten yani kırmızı irinli ve siyah nokta da çok var yüzümde. sence yine de işe yarar mı? eczanenin ve doktorumun bi fikri olmadığı için bilmiyorum; belki senin doktorun benimki gibi sivilce tiplerinde de işe yarar falan diye bahsetmiştir..
turnpage doktorlar gerçekten çeşit çeşit. Ortak bir kanı yok hiçbirinde aynı bizim gibi :) kullanmaktan vazgeçme derim. Çünkü her şey gibi bu da zamanla etkisini gösteriyor. Ben çok fazla bastıra bastıra temizlemiyorum sadece kompres yapıyorum. Çünkü sürterek temizlersen sivilceleri patlatıp etrafına yayabilirsin. Tamamen geçirmesi eğer farklı bir alerjik problemin yoksa ve yediklerine dikkat ediyorsan olası elbette ki. Ama her cilt farklı. "Ben bu suyu kullandım tamam bebek gibi yüzüm artık" gibi bir şey yok malesef. Regl dönemi var bunun o korkunç çikolata istekleri var cipsler var yağlı yemekler var onlar oldukça zor kurtuluruz gibi geliyor bana :) Yani benim doktorum ilk gittiğimde işe yaramadı dediğimde dünyanın en ilginç şeyini duymuş gibi tepki vermişti.