C
cpriolo
Ziyaretçi
ya onu biliyorum normalde 30 yaşta kırışmaz ama...ne bileyim 14 yasında basladm ben sivilce ilacı vs kullanmaya...bilmedigim birşeyi kullanmadm...doktorun verdiği ilaçlar...ve nivea, loreal gibi markaların temizleme ürünlerini...annem de söyleniyor sürekli bu kdr uğraşma cildinle diye...bnm de kafamda soru işaretleri oluştu...sonucta yüzümüze sürdüklerimizin hepsi kimyasal...sivilceleri bile yok ediyor güçlerini düşünün artık...ve bu cildi yorarsa falan diye konustuk işte annemle...ya bir de diğer ürünler neyse sonucta markalı ürünler...sonucta birşey olursa yüzüne adresi belli gidersin şikayet edersin ya da ne bileyim böyle markalar kaç kişide deneyip de piyasaya cıkarıyorlar...gerek sivilce ilaçları gerek temizleme ürünleri...fakat bu su...ne bileyim...bir karışım sonuçta...sizler denemişsiniz ama...ya faydası anlık olursa diye korkuyorm...içinde aseton ve alkol olması ayrıca korkutuyor beni...sonucta cilt temizleme ürünlerinin üzerinde bile yazıyor kocaman alkol içermez diye...insanlar istemiyor karsı cıkıyor ki özellikle belirtiyorlar...kafam çok karışık ya...17 yaşındayım ve cildim hassas sayılır...ağır gelmesinden ya da cildimi yormasından falan korkuyorm...