- 29 Eylül 2013
- 36
- 1
- 18
- Konu Sahibi catladylelli
-
Sivilcelerinizden kurtuldunuzmu? veya kurtulmak uzereyseniz lutfen buraya nasil bunu basardiginizi yazin.
ilk once cildinizi ve sivilceleyle mucadelenizden baslayip sonra nasil kurtuldugunuzu buraya yazin..
Bitkisel tedavilermi yapdiniz? yoksa doktorunuz size antibiotikmi verdi lutfen herseyi yazin!!
Ben kendim yaklasik 10 senedir sivilcelerle ugrasiyorum. henuz kurtulmak nasip olmadi, ama vazgecmeyecegim
Yuzumde iki uc tane aktif sivilcem var ve yaklasik 40 tane iz (kirmizi lekeler) var. Sirtim sivilce ve izlerle kapli berbat bir halde.
Hormonlarimi olcdurdum ve normal cikdilar, yakinda kara cigerimi de test edecegim.
hormonel sivilceleri olanlar dogum kontrol hapi disinda ne gibi tedavilerde bulundunuz?
Ben yurtdisinda kaliyorum ve burdaki doktorlar cok sorumsuz ve umursamiyorlar beni, antibiotik verdiler ama almak istemiyorum, bir cok kisi zarar gordugu icin simdilik baska yontemler denemek istiyorum...
Bende cuma gunu cildiyeciye gittim birdenbire yuzumu kirmiziliklar bastigi icin.iyikide gitmisim 2 tane egzama baslangici kurulugu mu ne varmis.onlara egzama kremi verdi bolge bolge cok kuru bolge bolge cok yagli dedi yuzum cok gerilince kullanabilecegim avene'nin nemlendiricisini yazdi.yikama jelini ve gunes koruma kremi yazdi.antibiyotık verdi 250lik tetra adi.sivilcelerimede eritretin jel ve clindoxyl verdi. sabah jelle yuzumu yikayip eritretin veya clindoxyl suruyorum.eritretin harika dun 2 tane sivilce birden uc cikardi yatmadan cok az surdum suanda hicbirsey yok sonmusler :)
acnelyse 3. günüm çok fazla soyuldu yarına geçmezse nasıl çıkcam dışarı böle arkadaşlar napmam lazım ara vercem yarın ama bunlara ne sürsem düzelir hametan var elimde ama :S
Banada doktorum clindoxyl ve tetracycline verdi ama ben haplari atmadim, cogu doktor bu haplarin yayginligindan cok tedirgin, vicutdaki bakteriler antibiotige alisiormus ve bircok hastalik/infection bu yuzden zor tedavi oluyormus sonradan, ben bunun icin antibiotik atmadim, cogu kiside zaten haplar bitince etki etmiyor eski haline donuyor. Roa. Etkili oluyor cogu zaman ama onunda bir cok zarari var, benim ustelik eklem problemim oldugu icin uzak duruyorum roacuttin den.
Yinede herkezin bunyesi farkli belki sende cok iyi fayda edecek. Ama ben sivilceden kurtilim derken basima is acmak istemiyorum.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ha yok benim roc.lik bir durumum yok egzamalarin ustune differin surdugum icin butun yuzum alerji gibi olmus
Ben azitro iciorum. İnanin kalmadi.yazi iple cekiyorum. Çünkü benim sirtimdaydi sifirlandi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok sevindim, keske benimkilerde gitse benimde cogunlukla sirtimda. ama antibiotik atmamakda israrliyim.
Kac ay attin sen?
Cildinin soyulmasi normal ilk hafta icinde ama hem kizariklik ve agri varsa tedaviyi kesmen lazim normalasana kadar ve alistira alistira surmen lazim, mesela her 2. Gunde bir. Hala cildin cok kuruyorsa gunluk ve ya aksam nemlendiricinin ustune sur. Bana doktor boyle tavsiye vermisdi bu tur crem kulandigimda.
Senin durumun baskaymis zaten. Tetrayi kac ay kulan dedi doktor?
Bendede var tetra ama atmitorum korkudan.
nemlendirici üstüne sürsem de işe yarar yani demi canım evet 2 gn ara vercem yoksa beter olablir sağol tatlım
Neden cnm? Seni birkaç ay gripten şundan bundan da koruyacak bu antibiyotik.yapisi gereği.neden karsisin.4 aydr kullaniorum 1 ayda geçti ( 1bucuk ay da olabilir).
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla 4 kutu yazmis bitene kadar 12 saat arayla kullan dedi.persembe gunu yine randevum var bakicakmis
Yıllardır sivilce sorunu yaşıyorum gitmediğim cilt doktoru kalmadı kremler vs hiçbir işime yaramadı hem yüzümde hem sırtımda sivilcelerim var benım. Şimdi yazz doğum kontrol hapına başladım hemşire bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine iki kızıda kullanmış 6 ayda sivilcelere kesin çözüm.. Kullanmaya başladığım ilk ay adet dönemimde çıkan o kocaman sivilceler bile çıkmadı inanır mısınız.. Şu an daha 2. ayımdayım bakalım inşallah 4 ay sonra bende sivilcelerimden kurtulmuş olucam.. Onun dışında doğal yollar sivilceleri hafifletmekten başka pek bir işe yaramıyor kesin çözümler aramak lazım ve bu ilaç iyi gibi isteyenler doktorlarına sorup deneyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?