- 29 Eylül 2013
- 36
- 1
- 18
- Konu Sahibi catladylelli
-
Sivilce belamdan kurtuldum
Kizlar bende 6 yıllık sivilce belamdan Clindoxyl sayesinde kurtuldum keske daha önceden kullansaymişim diyorum, lekeler icinde Tretin kullaniyorum duzenli olarak.tabi bunda dogru ürünlerle cildimi temizlememinde etkisi büyük. Instagram hesabimda kullandigim ürünleri ve deneyimlerimi anlatiyorum sayfama beklerim ismim evennstar
şDogum kontrol haplarin kesin cozum olabilecegini bilmiyordum, gercekden sendede ise yararsa bende denicem :)
Babamda damar tikanikligi oldugundan doktor biraz tedirgin davrandi bana vermekde, ama ise yariyorsa bu riski goze alabilirim.
Burdada yasmin ve diane mite haplari sivilcelere veriliyor, ama gecici cozum dedi doktor, hormonlarin dengesizse birakdikdan sonrada ayni olur dedi...
Ama benim anlamadigim, hormonlarim dengeliymis test sonucu oyle cikdi, ama regl donemlerim hic duzenli degil...
ş
Valla benim hemşire tanıdığım önerdiği dediğim gibi iki kızıda benim gibiymiş yüzü sırtı hep sivilceymiş 6 ay yazz kullanmış hiçbir şeyleri kalmamış hatta hiçbir zararını görmemişler ki evlendi kızları çocukları bile olduDamar tıkanıklığına dikkat et canım genelde 35 yaş üstü bayanlarda daha çok sorun oluyormuş ama sürekli hareket etmek önemli bu ilacı kullanırken damar tıkanıklığı olanlarda fazla hareketsiz kalınca ayakta ağrı yapıyormuş damar tıkanıklığı varsa, bakalım ben şimdi kullanıyorum sivilcelerim daha geçmedi ama yeni sivilcelerde hiç çıkmıyor ilaca başladığımdan beri 4 ay sonra sonucu mutlaka burdan yazarım
buaralar doktorumun seçtiği bioderma ürürnlerini kullandım; bana olumlu etki etti ama bazı kişilerde aksi durumlar da yaratbilir bilemiyorum..ben de birçok ürürn denedim şuan bunlara karar verdim.
Doktorunun kontrol altinda olman cok iyi bu riskleri zaten azaltir. Ben burdaki doktorlara guvenmiyorum, antibiotiklerin dozunu denk getiremiyorlar bu yuzden ya hic etki etmiyor yada riskler atiyor. Turkiyede olsam guvenilir bir doktorum olsa belki antibiotige bu kadar karsi olmazdim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Hangi ulkedesiniz acaba? Yurtdisinda daha iyi sanirdim halbuki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kükürt sabunu al bide limon soda gülsuyu karıştırıp yüzüne sür beklet ben böyle kurtuldum tabi bazen üşeniyodum ama 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sivilcelerinizden kurtuldunuzmu? veya kurtulmak uzereyseniz lutfen buraya nasil bunu basardiginizi yazin.
ilk once cildinizi ve sivilceleyle mucadelenizden baslayip sonra nasil kurtuldugunuzu buraya yazin..
Bitkisel tedavilermi yapdiniz? yoksa doktorunuz size antibiotikmi verdi lutfen herseyi yazin!!
Ben kendim yaklasik 10 senedir sivilcelerle ugrasiyorum. henuz kurtulmak nasip olmadi, ama vazgecmeyecegim
Yuzumde iki uc tane aktif sivilcem var ve yaklasik 40 tane iz (kirmizi lekeler) var. Sirtim sivilce ve izlerle kapli berbat bir halde.
Hormonlarimi olcdurdum ve normal cikdilar, yakinda kara cigerimi de test edecegim.
hormonel sivilceleri olanlar dogum kontrol hapi disinda ne gibi tedavilerde bulundunuz?
Ben yurtdisinda kaliyorum ve burdaki doktorlar cok sorumsuz ve umursamiyorlar beni, antibiotik verdiler ama almak istemiyorum, bir cok kisi zarar gordugu icin simdilik baska yontemler denemek istiyorum...
antibiyotige hic gerek yok cunku onlar gecici cozum ve mideye zarar verdigiyle kaliyo. ben sadece iki krem soyleyecegim. birincisi imex ikincisi isotrexin. iki aydir hic sivilcem cikmiyo ki iki gunde bir cikardi onceden surekli. ve tabiki bu ilaclari yikarken de dahil olmak uzere gunde 3 kere yuzumu de yikamid oluyorum temizligin de olumlu etkisi vardir elbet
Paylastigin icin tessekurler :)
Isotrexin creminde antibiotik yokmu?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Sivilcelerinizden kurtuldunuzmu? veya kurtulmak uzereyseniz lutfen buraya nasil bunu basardiginizi yazin.
ilk once cildinizi ve sivilceleyle mucadelenizden baslayip sonra nasil kurtuldugunuzu buraya yazin..
Bitkisel tedavilermi yapdiniz? yoksa doktorunuz size antibiotikmi verdi lutfen herseyi yazin!!
Ben kendim yaklasik 10 senedir sivilcelerle ugrasiyorum. henuz kurtulmak nasip olmadi, ama vazgecmeyecegim
Yuzumde iki uc tane aktif sivilcem var ve yaklasik 40 tane iz (kirmizi lekeler) var. Sirtim sivilce ve izlerle kapli berbat bir halde.
Hormonlarimi olcdurdum ve normal cikdilar, yakinda kara cigerimi de test edecegim.
hormonel sivilceleri olanlar dogum kontrol hapi disinda ne gibi tedavilerde bulundunuz?
Ben yurtdisinda kaliyorum ve burdaki doktorlar cok sorumsuz ve umursamiyorlar beni, antibiotik verdiler ama almak istemiyorum, bir cok kisi zarar gordugu icin simdilik baska yontemler denemek istiyorum...
Benim de sivilce izlerim vardı yüzümde ve sırtımda aktif sivilcelerim vardı bunları çok basit bir yöntemle geçirdim .. senin gibi çok uğraşmıştım ama sonunda çözümünü buldum benim cildim karma siyah noktam yok alnım ve burun kenarlarında orta boylusivilcelerim vardı hepsini 15 gün boyunca ibrahim saraçoğlu'nun verdiği maydanoz limon kürünü yaptım her yerde yazıyor tarifi..ve buna ek olarak iki haftada bir (izler için) maya+maden suyunu kullandım (krem gibi hazırlayıp ince bi tabaka halinde sürüyorsunuz kuruduktan sonra yıkıyorsunuz) buna ek olarak nemlendirici olarak her zaman kullandığım kremi kullandım arada bir lavanta çayıyla yüzümü siliyorum ve ellerim yüzümden uzak duruyor ve şu anda sivilcelerim -yooooook- evet bu kadar kolay oldu benim için malum dönemlerde çıkıyor yine ama tek tük ha ben bir de ergenlikte sayılırım daha sorularınız varsa cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?