Sivilceli Ciltler Sivilcelerinden kurtulanlar buraya yazin!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Clindoxyl bende denedim 2 defa, 2. defadan sonra gercekden eski si kadar sidetli cikmiyor, ama bu crem sayesindemi bilmiyorum.
Ne kadar oldu clindoxyl'u birakali?

Ben birakdikdan 5-6 ay sonra geri sivilcelendim, ve yuzumu yiprattigini farkettim, yani kurudu yuzum ve hafif kirisiklar cikdi anlimda..

Son düzenleme:
ş
Valla benim hemşire tanıdığım önerdiği dediğim gibi iki kızıda benim gibiymiş yüzü sırtı hep sivilceymiş 6 ay yazz kullanmış hiçbir şeyleri kalmamış hatta hiçbir zararını görmemişler ki evlendi kızları çocukları bile oldu Damar tıkanıklığına dikkat et canım genelde 35 yaş üstü bayanlarda daha çok sorun oluyormuş ama sürekli hareket etmek önemli bu ilacı kullanırken damar tıkanıklığı olanlarda fazla hareketsiz kalınca ayakta ağrı yapıyormuş damar tıkanıklığı varsa, bakalım ben şimdi kullanıyorum sivilcelerim daha geçmedi ama yeni sivilcelerde hiç çıkmıyor ilaca başladığımdan beri 4 ay sonra sonucu mutlaka burdan yazarım

Evet dogru, dikkat etmeye calisirim, zaten bu konuyu doktorumlada konusurum mutlaka :)
Tamam canim buraya yazarsan cok sevinirim, iyi haberlerini bekliyorum.

buaralar doktorumun seçtiği bioderma ürürnlerini kullandım; bana olumlu etki etti ama bazı kişilerde aksi durumlar da yaratbilir bilemiyorum..ben de birçok ürürn denedim şuan bunlara karar verdim.

buaralar doktorumun seçtiği bioderma ürürnlerini kullandım; bana olumlu etki etti ama bazı kişilerde aksi durumlar da yaratbilir bilemiyorum..ben de birçok ürürn denedim şuan bunlara karar verdim.

Evet biodermanin iyi oldugunu bende duydum. Ben clinique kullaniyorum ve sivilcelerimi biraz olsun geri tutuyo ama benimki icden, disdan urunlerle tamamen gitmedi mumkun olmadigini dusunuyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hangi ulkedesiniz acaba? Yurtdisinda daha iyi sanirdim halbuki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hangi ulkedesiniz acaba? Yurtdisinda daha iyi sanirdim halbuki

Danimarkada, ve burdaki doktorlar gercekden standartlarin altinda, hepsi degil ama cogu, fransa mesela cok basarili.. Kucuk bir ulke belki ondan bilmiyorum.

Kükürt sabunu al bide limon soda gülsuyu karıştırıp yüzüne sür beklet ben böyle kurtuldum tabi bazen üşeniyodum ama 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kükürt sabunu al bide limon soda gülsuyu karıştırıp yüzüne sür beklet ben böyle kurtuldum tabi bazen üşeniyodum ama 😃

Tamam bi ara denerim :) kukurt sabunu bulabilirmiyim bilmiyorum ama obur yazdiklarini denicem.
Hergunmu surulcek? Limonun cilti kuruttugunu biliyorum

ben bazı günler otacının kükürtl sabununu kullanıyorum.. geçen gün gittiğin eczanede cilt analizi yaptırdım ve bayan kesinlikle kimseye kükürtlü sabun önermiyorum dedi ama ben kendimde bi yan etkisini görmemiştim

Yok ben 2 3 günde bir yapıyodum ama gülsuyunu her güb sürüyodum yüzüme

antibiyotige hic gerek yok cunku onlar gecici cozum ve mideye zarar verdigiyle kaliyo. ben sadece iki krem soyleyecegim. birincisi imex ikincisi isotrexin. iki aydir hic sivilcem cikmiyo ki iki gunde bir cikardi onceden surekli. ve tabiki bu ilaclari yikarken de dahil olmak uzere gunde 3 kere yuzumu de yikamid oluyorum temizligin de olumlu etkisi vardir elbet

Paylastigin icin tessekurler :)
Isotrexin creminde antibiotik yokmu?

Bende herseyi denedim cozumu salyangoz kreminde buldum. Ilk basta her aksam yatmadan once suruyordum simdi haftada bir iki kez ne sivilce kaldi ne leke :)

Sivilce ve Akneden kurtulmak isteyene Ansee'nin sivilce kremini öneriyorum.Kullandıktan çok kısa bir süre sonra etkisini direk gösteriyor.%100 bitkisel mucize krem.
Öncesinde Ansee tonik ile cildi temizleyip tekrar üstüne durulayıp cildin kendi kendine kurumasından sonra sabah akşam düzenli kullanın.Mucizelerine inanamayacaksınız.

Benim de sivilce izlerim vardı yüzümde ve sırtımda aktif sivilcelerim vardı bunları çok basit bir yöntemle geçirdim .. senin gibi çok uğraşmıştım ama sonunda çözümünü buldum benim cildim karma siyah noktam yok alnım ve burun kenarlarında orta boylu sivilcelerim vardı hepsini 15 gün boyunca ibrahim saraçoğlu'nun verdiği maydanoz limon kürünü yaptım her yerde yazıyor tarifi..ve buna ek olarak iki haftada bir (izler için) maya+maden suyunu kullandım (krem gibi hazırlayıp ince bi tabaka halinde sürüyorsunuz kuruduktan sonra yıkıyorsunuz) buna ek olarak nemlendirici olarak her zaman kullandığım kremi kullandım arada bir lavanta çayıyla yüzümü siliyorum ve ellerim yüzümden uzak duruyor ve şu anda sivilcelerim -yooooook- evet bu kadar kolay oldu benim için malum dönemlerde çıkıyor yine ama tek tük ha ben bir de ergenlikte sayılırım daha sorularınız varsa cevaplarım

Cevabin icin cok tskler.
Bi ara yaparim belki yazdigib kuru, ama gun gecdikce cogaldi sivilcelerim, hic bukadar cogaldigini hatirlamiorum, 2 hafta once duzeliyor gibiydi yine fenalasti.
Butun umutsuzlugume ragmen dokdota gittim, ayni seyi soyledi ve tatrasiklin/ tetracykline ve clindoxyl verdi, 3 ay kullanicakmisim.
Napacagimi gercekden bilmiorum, biyandan saglimi dusunuyorum malim bu antibiotikler zararli ve resistent olusturabiliyor, obur tarafdan ozguvenim yerlerde, morelim bozuk, aynalara bakamaz oldum.

Bu kurlere deneyecek sabrim kalmadi, napicami bilmiyorum gercekden.

Tetrasiklin kullananlar ve tedaviden sonrada sivilceleri bastiriyorsa lutfen yazin!

10 sene kadar sivilce derdiyle uğraştım en sonunda geçen sene cilt doktoruna gidip o meşhur ilaçtan kullandım ve sivilcelere elveda dedim.ne çekmişim be. kozmetik ürünler ve doğal ürünler gelip geçici çare oluyor ve tekrarlıyor. en iyi çözüm haplı tedavi benim fikrim. Boşa kozmetik ürünlerine para harcamayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…