Sivilceli Ciltler Sivilcelerinizi anında kurutun ! :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kızlar Merhaba :79:

Sivilce problemi olanlar için paylaşmak istediğim,gerçekten çok işime yarayan bir yöntem var.

İhtiyacımız olan iki şey var.

Bebek Pudrası ve Limon :103:

Benim Kullandığım Bebek Pudrası;

Johnsons Baby Powder.Çok memnunum özellikle saçlarım yağlandığı zaman acil işim varsa yağı örtmek için kullanıyorum. Gayet başarılı,yüzümde de şu ana kadar yan etkisini göremedim.

Limon da bildiğimiz limon

Gelelim ne yapacağımıza, ihtiyaca göre 1 çay kaşığı veya bir tatlı kaşığı bebek pudrasına yeterli miktarda limonu sıkıyoruz. Amacımız krem kıvamını tutturmak.

Bu oluşturduğumuz karışımı sivilcelerimizin üzerine sürüyoruz. Yakacaktır. Korkmayın Mikroplar gidiyor demektir

İyice kuruduktan sonra güzelce fazla ovuşturmadan çıkartıyoruz :) İhtiyaca göre her gün bile yapabiliriz :)

ben bu maskenin aynısına bir tek aspirin ekleyerek yapıyorum ergenlik sivilcelerim hiç iz kalmadan geçmişti şimdi de yapıcam gene

Saçların yağlıyken nasıl kullanıyosun ?
Saçlarım çok çabuk yağlanıyo,bu yöntem işe yararsa çok sevinirim

bende duymuştum bunu pudra serpiştirnce saçın yağlı görünümü gidiyo ama kötü görünmüyo mu ya :26::26:

bende limonun faydalarını biliyodum ama pudrayı duymamıştım deniyim bakalım bi belki bende kurtulurum

Bende birçok kez limon kullandım ama zararlıymış kızlar. Asit bu sonuç olarak.
Dayanamıyorum denemek istiyorum ama ya.

Porselen gibi yapıyor cildi, bu maskeden çok memnunum, genelde yaparım :)

Sivilce izlerini geçiriyor mu peki?

Sivilce izim olmadığı için bilmiyorum ama sivilceleri hemen kurutuyor, şişik gidiyor hemen cilt düzeliyor. Ben bu şekilde faydasını gördüm, cildi beyazlaştırıyor,prüzsüz yapıyor

Saçların yağlıyken nasıl kullanıyosun ?
Saçlarım çok çabuk yağlanıyo,bu yöntem işe yararsa çok sevinirim

Ablam bi sprey aldı kuru şampuan deniliyomuş, yağlıyken saçına sıkıyosun falan talimatları yazıyo. Resmen yeni yıkanmış saç gibi oluyo :) 2 günde bir yıkamaktan bıktığımızda kullanıyoruz sanada öneririmm

canım benim de yağlı saç problemim çok var. saçlarım da uzun 2 günde bir duşa gir çık kurut düzleştir yoruluyorum artık ablan ne aldı kuru şampuan:? nerden aldı ve fiyatı ne kadar öğrenebilirsen çok süper olur benim için:)

gratiste var kuzum 10 -11 liraydı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…