Sivilcelerle Savaş

melekgibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
444
180
123
Eskişehir
Son bi yıldır sivilcelerim çoğaldı. Alnımdakiler böyle küçük küçük iltihaplı değil ama yüzümün diğer bölgelerindekiler iltihaplı. Sivex losyon ve aknilox kullandım işe yaramadı bi aydır clindoxyl ve nadixa kullanıyorum hiç bi değişim. Yok pazartesi cildiyeye gidip hap yazdırmayı düşünüyorum çünkü hiç bi şekilde geçmiyo sivilceler. Moralim feci bozuk. 16 yaşındayım doktor hap verir mi bi de devamsızlığım çok fazla bi de fazladan bi gün daha eklenmesin o gün için rapor verir mi doktor bi an önce gitmezsem kafayı yicem çünkü 15 tatili bekleyemem

Fazla takam kafana bu sivilceler bu yaşalarda illaki çıkar...Hapla tedavide olumlu sonuç alabilirsin ama kullanmayı bırakınca yine çıkar..Doktorun önce kan tahlili ister büyük ihtimalle ona göre yazar reçeteni..Rapor verir mi bilmem...

Canım arkadasım ankarada bır akrabanız varsa eger

Ulusta tarıhı ulus baharatcısı var bu baharatcıda annanesının karısımı bır toz var bu toz tam olarak duzenlı kullanılırsa ıkı ayda sıvılcelerı tamamen temızlıyor
Bıde bu donemde. Sıvılcelerımden eskıden kurtulmak ısterdıgımde. Once yuzumu temızledım sıyah noktaları sonrasında hacı sakır sabunla yıkıyordum duzenlı kurutuyordu baya

Sımdılerde gercek pembe maske onerırım

ergenlikten kaynaklanıyor beslenmene biraz dikkat et.
bir de limon sür biraz yakıyor ama faydalı oluyor sivilceleri küstürüyor

ben imex krem ve imex sabun kullanıyorum canım çok iyi geldi bana regl olduğum zamanlarda tek tük çıkıyor artık ama sivilcelerim geçti tavsiye ederim ama lekelerden nasıl kurtulacam bilmiyorum

clindoxly yi kaç ay kullandın? ben de 2 hafta işe yaramamıştı sonradan işe yaradı gibi. bugün doktora gittim. merheme devam et ama ek antibiyotik vereyim dedi. şimdi onunla birlikte kullancam. yavş yavaş ilerliyo doktorlar. bi dahaki ay geçmezse diğer haplardan veririm dedi.

benimde eskiden çok sivilcem vardi ve beyaz tenli oldugum için çok belli oluyordu denemedigim krem kalmamisti doktora gittim roaccutane verdi 8 ay kullandim geçti simdi arada sirada çikiyor bir kaç gun sonra kendiliginden gidiyor.

1 ay oldu işe pek yaramadı açıkcası

Eğer cildiniz çok yağlı ise Garnier'in peeling + maske + temizleme amaçlı kullanılan 3'ü 1 arada ürünü işe yarayabilir. Çoğu kişi etkisini görmediğini söylüyor fakat cildi kuruttuğu için bende sivilce oluşumları oldukça azaldı. Antibiyotikten akne tedavisinde kullanılan pek çok kreme kadar her şeyi kullandım ama genel olarak çok işe yaramadılar. Eğer sizin de sorununuz cildinizin yağlı olmasından kaynaklanıyorsa belki siz de fayda görürsünüz Garnier'den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…