Sivilceli Ciltler sivilceye karşı sebamed sabun ve aksil-5 krem

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

eylultamer

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
916
14
643
İstanbul
selam arkadaşlar ,

bir müddet önce özelliklede çene bölgemde olan sivilce sorunuyla baya bi uğraştım , o kadar çok antibiyotik , yıkama jelleri ve merhemler kullandım ki valla bir ara umudum iyice tükenmişti .

ama son gittiğim doktor bana kii Allah kendisinden razı olsun bu iki şeyi önerdi bana ..
yıkama jellerine ne çok para vermiştim yaa laf aramızda extra bir yararınıda göremedim maalesef .

inanın ki gerçekten öncelikle sabırlı olmak lazım , bende sivilce geçse bile kırmızı kırmızı lekeler kalıyodu , halada tam anlamıyla geçmiş değil ama çok çok azaldı .

kullanma şekline gelince ; sebamed compakt sabunla sabah akşam yıkıyorum yüzümü yağ dengesi epey sağlandı sayılır , aksil-5 kremide ( beyaz olan ) gece yatmadan sürüyorum sabah kalkınca yıkıyorum o zaten 2-3 dakika sonra kuruyor .

ya biraz uzun oldu ama :):) kendi kullandığım ve etkisini gördüğüm tedavi şeklini sizlerlede paylaşmak istedim , inşallah faydası olan arkadaşlarım olur diye ..

ama özellikle belirtiyorum öyle hemencecik etki beklemeyin , biraz sabırlı olmak lazım herşeyde olduğu gibi ...

herkese sivilcesiz bebek gibi bi cilt dileğyle a.s.a.s.

aynı dertten muzdaribiz demek.bende bazen çenemi koparıp atasım geliyo.kıpkırmızı şu andada tam geçirdim derken bi yerden patlak veriyo çıldırıcam artık.benimde denemediğim şey kalmadı.bende o yıkama jellerinin hiçbi faydasını görmedim üstelikher markanınkinide sabırla kullandım.yok belki denildiği gibi derinlemesine temizliyolar ama sivilceyi değil.

sebamed in likit sabununu kullanmıştım o cildimi çok kurutmuştu.sabununu denemeim.sende nasıl bi fayda oluştu lekelermi geçti sivilcelermi azaldı noldu yani.bide bu aksil-5 kremi ne reçetesi alınabiliyomuki

aynen arkadaşım almadığım yıkama jeli kalmadı eczanelerden dünya kadarda paraydı , bende etki etmediler yani en azından .

sebamed likit kurutuyor evet , ama sabunu bi dene derim elinde köpürtüp yüzünü öyle yıka çok bekletmessen kuruluk olmuyor bende olmadı yani , zaten arkasından da yağsız nemlendirimi sürüyorum hemen .

aksil -5 evet reçetesiz olarak alınabiliyor , ama dikkat et onun sanırsam 2 çeşidi var biri ten rengi , diğeride beyaz olan yani benim kullandığım , ben bundan çok memnunum , akşam yatmadan evvel sürüyorum 2-3 dk kada kuruyor zaten , öylede yatıyorum , sabahta yıkıyorum işte , fiyatıda öyle çok bişi değil 9-10 lira bişey yani , izlerim inan baya bi azaldı , çenemin belli noktalarında kaldı bazı yerlerde izde kalmadı cnm .
inşh sende faydasını görürsün ..a.s.

ya bendemi alsam sagyanagımda kırmızı sıvılce izler var aksil 5 işe yarar mı bide ne kadar zaman etki yaptı

evet ben de cildim çok problemliyken bu ikisini kullanırdım. çok iri ve iltihaplı değilse sivilceler iyi geliyor cidden.

sivilceler için ben kesin çözüm yolunu biliyorum . şimdiii almamız gerek 3 tane krem war 1. si imex 2. si aksil 3. sü de isotrexin . bu üç krem 49 tl kadar tutuo arkadaşlar . imex ve aksili elinize ideal miktarda sıkıp elinizin üstünde karıştırın bu ikisi zaten fondten rengnde yüzden her gün kullanabilirsiniz bu krem gündüz yüzünüzde kalsın rengi biraz ceset gibi gösterse de yüzünüzü bi allık işinizi bitirir :)) isotreksini de aksamları yatmadan önce yüzünüze önerildiği şekilde uygulatın . tam 3 ay snra yüzünüzde sivilceden eser kalmayacak

sebamed sabun ben aldım bugun...yarında acnecinamide denen jelı alıcam etkısını yazarım kızlar..

Merhabalar, doktor bana aksil 5 ten rengi vermisti.Rengi cilt tonumdan cok koyu oldugu icin kullanamamistim. Suan fondotenimin icine karistirarak kullaniyorum kisa bi zmn oldu ama memnunum. Ciltteki yaglanmayi onluyor kesinlikle. Beyaz rengi de oldugunu burada okudum. Bir dahaki sefere beyaz rengini alacagim. Sebamed sabunu burada cok tavsiye eden var. Daha once imex sabunu denemistim, ilkten iyi gelir gibi olmustu ama sonra sivilceleri gecirmedini gordum. Suan tamamen dogal, el yapimi, zeytinyagli sabun kullaniyorum. sekilleri yamuk yumuk, renksiz ve kokusuz, tavsiye ederim. Sebamedi merak ediyorum, en kisa zmnda deneyecegim.

bende sebamedin kalıp sabununu kullanıyorum kuzenim doktor sıvı sabun olanında daha çok kimyasal var kalıp al dedi memnunum ama pek sivilcelerde işe yaramıyor bence cildi renk, yağ olarak biraz dengeliyor ha birde en önemlisi kabuklaştırmıyor :)

sebamed sabunu vücuduma kullanmak için aldım ama hiç köpürmüyor lifte doğru düzgün yıkanamadım.. yüzümde kullanacağım artık ne yapalım..

Meraba arkadaşlar benim yüzümde aşiri sivilce yok ama biraz yağli bende önlem almak için sivilcelerim çoğalmasin diye sebamedin ürünlerini kullaniyorum yan etkisi omaz dimi

mrb arkadaşlar benimde çene bölgemde sivilcelenme mevcut sebamedin sabunu pek fazla etki etmediği için köpük şeklinde olanını aldım 1. kutu bitti bakalım biraz iyi gibi yenileri çıkmıyor en azından sabah akşamda imex kullanıyorum köpüğünüde tavsiye ederim yani

sebamedin bir çok çeşiti varmış özellikle sırtta yer alan sivilceler için hangisini önerirsiniz sınav dönemlerinde çok çıkıyor stresten sanırım birde her cilde uygun m yan etki yaratır mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…