- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
A Askimkizimcanimkizim geçmiş olsun öncelikle.
Yürüyemeyecek kadar rahatsız etmesi pek normal dehil sanki
Siz kendiniz neden gitmiyorsunuz doktora?
Aramadim. Aramamda kendi düşünceli olmalı.Sabah doktora gitmeliyiz demiş sende uyumuşsun oda işine bakmış ,uyandığında da aramadın mi doktora gidecektik diye
Sagolun. Şişlikten sanırım yürürken acı veriyor . Dilim iyi olsa kendim giderdim. Yanlış anlatmaktan korkuyorumA Askimkizimcanimkizim geçmiş olsun öncelikle.
Yürüyemeyecek kadar rahatsız etmesi pek normal dehil sanki
Siz kendiniz neden gitmiyorsunuz doktora?
TavşanDağ dağa küsmüş dağın haberi olmamiş
Ben yanlış mı düşünüyorum gitse bi sivrisinek fotoğrafı gösterse bir de bacağını gösterse ordan bile anlarlar yani. Suriyeliler burada nasıl işlerini hallediyor tarifle hepIlk once buz koy isirdigi yere. Benimde alerjim var seninki gibi..
Ayrica seninle ayni durumdayim yurtdisindayim.
Bence dilinde bi problem yok biliyosun sadece cekiniyosun yanliz gitmen gerekli doktora da bunu ustunden atarsin.
Valla 4 yildir yurtdisindayim..heryere kendim gidiyorum catir catirda konusuyorum..
Tavşan
Geçmiş olsun konu sahibi.
Ama sende bi arayıp deseydin doktora gitmicezmi diye belki iyisin diye ses etmedi adam
Birsey anlatmana gerek yok. Elinle göstersen müdahale ederler.Sagolun. Şişlikten sanırım yürürken acı veriyor . Dilim iyi olsa kendim giderdim. Yanlış anlatmaktan korkuyorum
Yanlış anla misiniz. 2sene önce hamileyken başlamıştı ilk dedim . Şimdi kizim 2yasinda.sivrisinek alerjisi benim oğlumda da var tav...l diye bi şurup içiriyorum hemen şişlik iniyor kaşıntı geçiyor ama hamilelerde kullanılabilir bişey mi bilmiyorum
bence sen yeni ısırıkları önlemek için önlemler almalısın, yarın bi gün çocuk olcak, tüm pencerelere kapılara sineklik taktır bence
Yanlış anla misiniz. 2sene önce hamileyken başlamıştı ilk dedim . Şimdi kizim 2yasinda.
Evet bir şekilde anliyorlar. Kizimin aşısına kontrolü ne falan götürüyorum doktoruna. Ama kendim hiç gitmedim. Aslında gitsem bir şekilde hallederim. Ama esime güveniyorum galiba . Oda kaçıyor böyle.Birsey anlatmana gerek yok. Elinle göstersen müdahale ederler.
Teşekkürler. Eczaneden reçetesiz alabilirmiyim?pardon canım o zaman o şurubu deneyebilirsin
Çoğu şeyi bende kendim hallediyorum . Evet çekiniyorum. Cok dogru dediniz. Sanki utanılacak bir iş yapıyormuşum. Herkes bana gülecek gibi geliyor.bazen bildiklerimide heyecandan söyleyemiyorum.Ilk once buz koy isirdigi yere. Benimde alerjim var seninki gibi..
Ayrica seninle ayni durumdayim yurtdisindayim.
Bence dilinde bi problem yok biliyosun sadece cekiniyosun yanliz gitmen gerekli doktora da bunu ustunden atarsin.
Valla 4 yildir yurtdisindayim..heryere kendim gidiyorum catir catirda konusuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?