- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Teşekkürler. Eczaneden reçetesiz alabilirmiyim?
Teşekkürler.Aslında ilaç adı önermem kimseye ama bu krem olduğu için yazmakta sakınca görmedim.. Stilex adında bir jel var eczanede satılıyor..böcek yada sinek ısırığının üzerine sürüyorsunuz ve kaşıntıyı unutuyorsunuz..yaz aylarında tek kurtarıcım.geçmiş olsun.
Birkac kez kendin git alisirsin hem zora kalınca daha çabuk ogrenirsin. Bak çocuğunda varmış. Kocasiz kendi işini kendin görmeye bak. Sen daha çok ilgi olarak bekliyorsun ama ozamanda dile getirebilirsin daha düşünceli olması içinEvet bir şekilde anliyorlar. Kizimin aşısına kontrolü ne falan götürüyorum doktoruna. Ama kendim hiç gitmedim. Aslında gitsem bir şekilde hallederim. Ama esime güveniyorum galiba . Oda kaçıyor böyle.
Teşekkürler.Aslında ilaç adı önermem kimseye ama bu krem olduğu için yazmakta sakınca görmedim.. Stilex adında bir jel var eczanede satılıyor..böcek yada sinek ısırığının üzerine sürüyorsunuz ve kaşıntıyı unutuyorsunuz..yaz aylarında tek kurtarıcım.geçmiş olsun.
Esimde kendim öğrenmemi istiyor herşeyi. Ama evet ben ilgi olarak görüyorum böyle şeyleri. Dedim yapicam edicez deyip duruyor. Sonra yine aynı. Özellikle doktor konusu.Birkac kez kendin git alisirsin hem zora kalınca daha çabuk ogrenirsin. Bak çocuğunda varmış. Kocasiz kendi işini kendin görmeye bak. Sen daha çok ilgi olarak bekliyorsun ama ozamanda dile getirebilirsin daha düşünceli olması için
Benimkide şuanda o büyüklükte kipkirmizi içi sert oldu.ben birincisini reçeteli ikincisini reçetesiz almıştım, bi yıldır almadım ama, oğlum yüzünden her yere sineklik taktırdık, yarım elma kadar şişiyor çünkü acayip bi hal alıyor
İstesem yapabilirim.ama esimden bekliyorum.atlayın bi taksiye gidin sivrisinek alejisini yazıp çevirip daha sonra dizinizi gösterin çok çok iyi anlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?