siyah beyaz halı arıyorum

kasiope

kalbimin komutanı
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
1.220
3
116
Diğer
cilen siyah beyaz halı arıyorum kış geldi benim salonumun hala halısı yok, sizce hangi markanın hangi halısı güzel olur fikirlerinizi bekliyorum.

cilen siyah beyaz halı arıyorum kış geldi benim salonumun hala halısı yok, sizce hangi markanın hangi halısı güzel olur fikirlerinizi bekliyorum.[/QUOT slm bnmde evim siyh beyaz ben royal in halısını kullanıorumm çok hoşş. tavsiye ederim

cilen siyah beyaz halı arıyorum kış geldi benim salonumun hala halısı yok, sizce hangi markanın hangi halısı güzel olur fikirlerinizi bekliyorum.[/QUOT slm bnmde evim siyh beyaz ben royal in halısını kullanıorumm çok hoşş. tavsiye ederim

royalin şagi halılarındanmı kullanıyosun canım, temizlemesi zor diyolar öylemi

Ben de siyah beyaz halı arıyorum ama beyazı yoğun olmayacak..

ya benim koltuklarım siyah yastılarda siyah beyaz açtığım konularda var resimleri, osaya uygun halı arıyorum çok büyük olmayacak yani 2,5 mt falan olacak orta sehpam büyük ve beyaz onun altına gelecek az kalacak dışarda o yüzden siyah beyaz karışımı bişey lazım düz siyah düşündüm o zaman simsiyah olur güzel durmaz karanlık olur aayy bulamıyorum kış geldi yaa. merinosun bi halısı var yapraklı gri beyaz siyah onu beğendim aslında ama tereddütteyim hala.

İkincisi daha güzel sanki cnm, ilki fazla siyah, odayı boğar gibi geldi bana...

bayanssulusmile
halıların ikisi de çok güzel :lepi:
salonun klasik, contry tarzda ise 1.halı daha uygun olur
eğer modern tarzda ise 2.halı uygundur olumunekankayizsmile

canım açtığım konularda evimin fotoğrafları var bakıp yorum yazabilirmisin rica etsem.

ikinci halı daha uygun
ama mobilyalarını daha hoş gösterecek başka model bulsan guclubacismile

bulamıyorum işte. ben shaggy halı istemiyorum bunlar kabartma halı. kabartma halıdada pek çeşit yok. bulabildiğim en güzel moeller bunlar. siz bulursanız beklerim ekleyin lütfen.

Canım bu halıların markası ne? Bence ikincisi...Birincisi biraz daha klasik tarz için daha iyi olur. Ben ikincisini beğendim.

arkadaşım bu gün bende bu halıları nette araştırdım

canlısını görmedim ama güzel halılar

ayrıca bu merinos modellerinin aynısı padişahta da var ve fiyatı padişahta biraz daha uygun

zaten ikiside aynı firmaya ait

aklında bulunsun

arkadaşım bu gün bende bu halıları nette araştırdım

canlısını görmedim ama güzel halılar

ayrıca bu merinos modellerinin aynısı padişahta da var ve fiyatı padişahta biraz daha uygun

zaten ikiside aynı firmaya ait

aklında bulunsun

biliyorum ama padişahta daha pahalı diye biliyodum. bakalım araştırırım hemen sağol canım.

bence piyasanın en iyisi royal. boşver merinosu, padişahı filan. royalin salsa serisinde çok güzel siyah beyaz desenler var, ben de kullanıyorum, tavsiye ederim. temizliği de diğer halılara göre çok kolay. kim dedi ki zor diye??kaydirigubbakcemile4

Back
X