Anlamadım ben birinden sadece fotoğrafını görerek mi etkilendiniz? Neden sahte hesap açıyorsunuz ki nereye kadar o sahte hesapla konuşabilirsiniz zaten eniştenizin arkadaşıymış
yok artıkbir şehit haberine bakarken onun arkadaş listesindeki birine geçmek ve onu çok beğenip tanışmak istemek ! çıkıp sokakta ilk önünüze gelenle tanışsanız bundan daha mantıklı bir hareket olur..
madem bu kadar çabuk etkileniyorsunuz bakmayın tanımadığınız profillere
önüme gelen her profili beğeniyorum dememişim farettiyseniz..veya çabuk etkileniyorumda yazmamışım.siz nerden okudunuz bunları?birde eklemek isterim ki yazımı sonuna kadar okuduysanız sizin gibi düşünceleri duymak istemediğimdir..iyi geceler
Bende bakıyorum şehitlerin profiline arkadaşları ne yazmış onlara. Bunda bir şey yok ama fotoğrafla etkilenmek belkide boşluktasınız etkilendiğinizi sanıyorsunuz. Bu arada adama skerse asker eşi, sevgilisi olmak çook zor babamdan biliyorum belirteyim.
Ne kadar kırıcısınız ya.şehit haberinden o şehitin face ine giriyosun..sonra ordan da birini görüon.aa eniştenin arkadaşı..haydaa atilla mayda.ilaçlarına bir süre daha devam derim ben.henüz iyi değilsin gibi.zira ona yaklaşma fikrin bile ilginç.
bu kadar da hayalperest olunmaz ama.böyle konularda cesaret verildiği zaman kötü sonuçlar doğurur.ilaç kullanmış.bir boşlukta ve maalesef olmayacak işe girecek ve burda tekrar konu açacak.netten tanıştım bana şöyle böyle yaptı diye.insaf yahuNe kadar kırıcısınız ya.
Gercekten sizin su yazdiginiz sey icin ben utandim.
İnsanlar kalp ve heves kirmaya bu kadar merakli olmamali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?