Yatak Odası Dekorasyonu SiYaH BeYaZ SaDe DünYaMiZ :)

çok güzelmiş canım güle güle kullanmak nasip olur inşallah bende bu modeli beğenmiştim netten fotoğrafını görüp :)

Amin canim insaAllah :) Cok tesekkür ederim. Istanbulda dudulluya gittik mobilyacilar carsisi dediler. Ilk girdigimiz magzada bunu gördüm ve 'evet buuu' dedim resmen :) InsaAllah sende alirsin en begendigin takimi

çok şık duruyor canım. güle güle kullanmayı nasip ederin güzel Allah.ım. huzurlu bir yaşamın olur inşallah

Cok tesekkür ederim :) Amiin insaAllah

Cok sagol canim benim begenmene sevindim :) InsaAllah hepicigimiz aldigimiz mobilyalari güle güle kullaniriz

Ahh bide yazabilsemmm ayy inşallah aminn tatlımm bizde sevdiceğimle mobilyalara yarın bakacağız ufaktan

çok beğendim canım güle güle kullan inşallah

Bakin canim bakin :) Nasil bisey düsünüyorsun sen? Renk yada model olarak aklinda bisey var mi?
Tatlım oturma grublarını göstermiştim zaten sen gördün mü bilmiyorum bide tv ünitesi bulamıyorum y şöyle sade ve şık bişey istiyorum
yatak odasıda bize hediye gelicek modelini biz seçicez ama hiç bi fikrim yok

Hm canim hatirlayamadim suan ama görmüs olabilirim :44: TV ünitesimi istiyorsun yoksa compact vitrin mi canim? Ayy nerden hediye gelecek yatak odasiniz Sade bi takim mi istiyorsun? Renk olarak bi hayalin var mi? Ben mesela hep beyaz hayal etmistim ama bunu gördüm asik oldum Sizin eviniz hazirmi?

Mutluluklar :)
Bizimkisi bir aşk hikayesi, siyah beyaz film gibi biraz
Bu şarkı geçti içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…