siyah beyaz salona hangı renklerde perde yakışır?

SZSSZS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
198
7
118
Ankara
arkadaşlar burada sızlerın fıkırlerını almak ıyı gelıyor ve perde konusunda gerçekten hiç fikrim yok nasıl perde ıyıdır kullanışlıdır bılemıyorum ve esyalrım sıyah beyaz grı tonlarından oluştugu ıcın salona farklı renk katmak ıstıyorum. Perde siyah beyaz uyumu dışında hangı farklı renkte olursa guzel olur sızde? salon esyalarım resımdekıler ve odaya renk katmak ıstıyorum.

Eklentiler

• $saln.webp
    $saln.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 1.112
  • $trio-shaggy-white-black.webp
    $trio-shaggy-white-black.webp
    60 KB · Görüntüleme: 861
  • $martino-beyaz-orta-sehpa.webp
    $martino-beyaz-orta-sehpa.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 1.614
Son düzenleme:
ne olur kırmızı yapma:19::19:heryerde artık var bu üçlü.siyah beyaza en güzel mor.pembe,turkuaz yakışır düşünürsen bu renkleri düşün derim canım

teşekkür ederim yorumuna:) ben aslında kırmızı çok sevıyorum ama dedıgın gıbı bu üçlü çok fazla kullanıldı hatta benım bekar evımde de aynı ucluden olusan halılarım falan var o yuzden farklılık istiyorum. mor rengı guzel olabılır gıbı geldı aslında mor-grı uyumunu çok sevıyorum perdelerde de grının çok çok acık tonu ile mor rengı kullanılabılır.

turkuaz gozumde canlandıramadım keske örnek resım gorme sansımız olsa.

ayrıca perde şeeklı olarak bır suru perde çeşidi var bunların hagılerı daha guzel durur kı :26:

bnce mürdüm rengi yapabilirsn çok hoş duruyo bnm salonumda beyaz mürdüm ağırlıklı ...
koltuklarım bembeyaz halım mürdüm tv ünitem beyaz- mürdüm perdem japon styl perde yana dogru açlıyo beyaz yanları mürdüm ... yemek masam sandalyem beyaz btanede bank şeklinde var oda mürdüm :) bnce düşünebilirsin

mürdüm de mor tonlarından zaten o da hoş durabılr rica etsem salonun perde gorunecek sekılde fotosunu ekleyebılır mısın ki :26:

mürdüm de mor tonlarından zaten o da hoş durabılr rica etsem salonun perde gorunecek sekılde fotosunu ekleyebılır mısın ki :26:

çok teşekkur ederım salonun hoş olmuş gule gule mutlu oturun inşallah:)

yalnız halı da uyum saglamada onemlı gordugum kadarıyla ben acele aldıgım ıcın renk dusunme zamanım olmadı ve yıne koltukların rengınde halılar oldu bu yuzden farklı renk katarak uyum saglamakta zorlanacagım sanırım.

Yine de perde bu tonlarda olursa dıger aksesuarlarla da uyum ve renklılık katabılırım umarım:)

ne renk yapıcağına karar verirsen banada haber ver lütfen bende çok kararsızım birde benim koltuklarım bundan farklı beyaz-krem yemek takımım beyaz-siyah iyive arada kaldım

ilke84 sanırım ben rengı perde ile katmaktan vazgeçiyorum.

çünkü halı koltuk ve yemek odasında hiç renk yok sıyah beyaz ve grıden oluşuyorlar. Sadece perdeyi reklı yapmak ne kadar aksesuar kullansam da hoş durmaz gıbı gelıyor şimdide.

Bu yüzden perdeler yıne beyaz ağırlıklı olacak sanırım ve kenarları açık grı olabıır yıne ıcerıyı karartmayacak sekilde...

artık tablo ya da süs eşyalarını renklı kullanırım ama perdede bu risk olur sanırım.

ilke84 sanırım ben rengı perde ile katmaktan vazgeçiyorum.

çünkü halı koltuk ve yemek odasında hiç renk yok sıyah beyaz ve grıden oluşuyorlar. Sadece perdeyi reklı yapmak ne kadar aksesuar kullansam da hoş durmaz gıbı gelıyor şimdide.

Bu yüzden perdeler yıne beyaz ağırlıklı olacak sanırım ve kenarları açık grı olabıır yıne ıcerıyı karartmayacak sekilde...

artık tablo ya da süs eşyalarını renklı kullanırım ama perdede bu risk olur sanırım.

Bende perdeleri siyah beyaz yapmaya karar verdim ama yatak odami renklendircem onada renk karari veremedim gene :)

Bende perdeleri siyah beyaz yapmaya karar verdim ama yatak odami renklendircem onada renk karari veremedim gene :)

sen de mı yatak odanı beyaz yaptın:) aynı durumdayız az çok gordugum kadarıyla:) benım yatak odam da bembeyaz herşey ve halı ve perdesı alınmadı onları renklendırecegım buyuk ıhtımak bu mürdüm ya da benzer tonları yatak odasında kullanacagım:)

sen de mı yatak odanı beyaz yaptın:) aynı durumdayız az çok gordugum kadarıyla:) benım yatak odam da bembeyaz herşey ve halı ve perdesı alınmadı onları renklendırecegım buyuk ıhtımak bu mürdüm ya da benzer tonları yatak odasında kullanacagım:)

bembeyaz değil yatak başında birde dolapta siyahlıklar var ama halı bulamıyorum bir türlü tüylü birşeyde istemiyorum ben lila istiyorum ama bakalım tutturabilcem mi :)

Back
X