• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu siyah cam davlumbaz kullananlar fikirlerinize ihtiyacım var:)

sidelya16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
132
19
68
ii geceler kızlar ocağım siyah cam davlumbaz almayı düşünüyorum şu cam siyahlar var ya görüntü olarak harikalar fakat sizlerinde yorumlarınıza ihtiyacım var . gerek kullandığınız markalar gerekse temizlik aşamasında bilgilerini aktarır mısınız???

ii geceler kızlar ocağım siyah cam davlumbaz almayı düşünüyorum şu cam siyahlar var ya görüntü olarak harikalar fakat sizlerinde yorumlarınıza ihtiyacım var . gerek kullandığınız markalar gerekse temizlik aşamasında bilgilerini aktarır mısınız???

Merhaba ben arçeliğin siyah cam eğik davlumbazını kullanıyorum.
Size tavsiyem her yeri cam olan modelini tercih edin benim davlumbaz ımın kenarları cam filtresinin üzerindeki kapaklar döküm kaplama .
Cam kısmının temizliği çok çok kolay fakat döküm kısmındaki buharlaşmış yağ lekeleri çıkmıyor maalesef servis çağırdım bir sprey verdi oda sadece lekelerin yoğun görüntüsünü hafifletiyor ama yap laleleri tam olarak çıkmıyor.
Her yeri cam olan modellerin çekimi nasıl olur bilmem ama bence filtrenin üzerini kapatan kısım cam olmalı ..

En Ucuz BEKO ADV 6720 EDS DUVAR TİPİ EĞİK DAVLUMBAZ Fiyatları
Burada benim bahsettiğim davlumbazın resmi var

Buda benim kullandığım davlumbaz

AnkastreAnkastre Davlumbaz
Arçelik P 75 S Davlumbaz

teşekkür ederim arkadaşım:) senin davlumbazın çok ama çok şık duruoo fiyat olarakta baya güzwl:) ben komple cam istiyorum. fakat çok pahalı oldukları için başka markaya önlenmsem diorum bu konuda önerin var mı? ben simferin 8624 siyah cam davlumbazını beğendim ama:)

teşekkür ederim arkadaşım:) senin davlumbazın çok ama çok şık duruoo fiyat olarakta baya güzwl:) ben komple cam istiyorum. fakat çok pahalı oldukları için başka markaya önlenmsem diorum bu konuda önerin var mı? ben simferin 8624 siyah cam davlumbazını beğendim ama:)

Rica ederim canım
Teşekkürler daha iyileri senin olsun inşallah
Simfere baktım şimdi gayet güzel görünüyor fiyatıda uygun.
Birde tekaya bak bence burdan çok uyguna alan arkadaşlar var teka ürünlerini.
Ama simferin modelide çok güzel.

herkese merhaba. ben de davlumbaz alıcam. bulaşık makinem ve buzdolabım gri siemens. davlumbazı sizce nasıl almalıyım. açıkçası 300-400 max. liralık bir bütçem var. netten bakayım dedim envai çeşit davlumbaz var. kullanıma göre sizin özellikle şuna dikkat et diyeceğiniz birşey var mı?

Back
X