• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah Ceket ve Vizon Ayakkabı Kombini

bittersweets

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
742
25
118
merhabalar:)

bir organizasyonumuz için siyah ceket ve vizon ayakkabıyla kombin edebileceğim elbise,etek vb. bir parça alacağım. fakat renk olarak ne seçeceğime karar veremedim.vizon bir elbise siyah ceketle çok kapatır diye düşündüm, krem rengi alsam iç gösterdi mi göstermedi mi sorunu var. içinden çıkamadım.bana yardımcı olur musunuz vizon ayakkabı ve siyah ceketle ne giyilebilir? :44:

ayakkabının fotoğrafını da koyayım hatta:

$DeriMod-Vizon-Ayakkabı.webp

Bu tarz bi elbiseyle hoş olursun. Vizon ayakkabıda "yok gibi" olduğu için boyunu olduğundan uzun gösterir. Doğru bir tercih:KK34:

Elbise Zara'dan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz bi elbiseyle hoş olursun. Vizon ayakkabıda "yok gibi" olduğu için boyunu olduğundan uzun gösterir. Doğru bir tercih:34:

çok güzel bir elbiseymiş bakacağım Zara'ya,üzerinde ceket olduğu için eteği dar olsa daha iyi olurdu sanırım ama denemekte fayda var, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim çok naziksiniz :)

çok güzel bir elbiseymiş bakacağım Zara'ya,üzerinde ceket olduğu için eteği dar olsa daha iyi olurdu sanırım ama denemekte fayda var, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim çok naziksiniz :)

Bak canım bu elbiseyi Düşes giymişti siyah ceketle aklında bulunsun yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Birebir aynısını bulamasanda bu tarz elbiseler çok.. Siyah kemerlede süslersin eminim çok şık bi düşes olursun :16:

Elbisenin adı " Zara Lace Tulip Dress"
Türkiyeye satışı var mı bilmiyorum ama bu sitede buldum.

Amazon.com: zara lace tulip dress

Amazon'dan gelmesi uzun sürebilir,benim vaktim biraz kısıtlı,riske atmayayım hiç :) dediğin gibi Zara olmasa da bu tarz başka vizon da bakabilirim ya da krem/bej,ama en azından sadece dar elbise odaklı bakmamış olurum,iyi bir fikir oldu. sağol valla makbule geçti :48:

Amazon'dan gelmesi uzun sürebilir,benim vaktim biraz kısıtlı,riske atmayayım hiç :) dediğin gibi Zara olmasa da bu tarz başka vizon da bakabilirim ya da krem/bej,ama en azından sadece dar elbise odaklı bakmamış olurum,iyi bir fikir oldu. sağol valla makbule geçti :48:

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canımm.. Hadi sana kolay gelsin tatlım inşallah istediğin gibi olur herşey.
Alışverişin bittiğinde yaptığın kombinide paylaşırsan çok sevinirim canım.:54:

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canımm.. Hadi sana kolay gelsin tatlım inşallah istediğin gibi olur herşey.
Alışverişin bittiğinde yaptığın kombinide paylaşırsan çok sevinirim canım.:54:

çok teşekkürleerr, buraya eklemesem de mesaj atmaya çalışırım :54:

Back
X