Siyah ceket

dopiez

yaptım, olacak :D
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
912
1
296
Diğer
bayanlar siyah kısa cekedi nasıl giyebilirm..çok klasik durmasını istemiyorum, bana yardım edermisinz?
ltfen

yooo hicde klasik durma,kot pantolon ve topuklu ayakkabile icine badi yada bluz ile,,cokda seksi olursun benceyerimseniben

....................

Eklentiler

• $BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFnppbThHN01WM2hHb21MODJjMXJZWFEAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 121
  • $BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFmVxQ2l3TVlJM2hHcURMd2NRdWhpd3cAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 135
ayyy elis bayıldım resmen ne kadar zarif giyim bunlar opuyorumnanaktan

ayyy elis bayıldım resmen ne kadar zarif giyim bunlar opuyorumnanaktan

vallahi,sagol askim,benimopuyorumnanaktan hep hevesim vardir siyah cekete,ama bi turlu almak nasip olmadi fakat dogurayim,bide zayifliyim,bak nasi giycem en seksisindenyerimsenibenyerimseniben

vallahi,sagol askim,benimopuyorumnanaktan hep hevesim vardir siyah cekete,ama bi turlu almak nasip olmadi fakat dogurayim,bide zayifliyim,bak nasi giycem en seksisindenyerimsenibenyerimseniben

hamileykende çok tatlı olur ama bi daha alıpda boşa masraf yapma yerimseniben
seksi seksi giyin sonra :jeyyar:

ayy çok şekerler hakkaten çokda şık.
ama ben öğrenciyim bukdar abartamam okulda falan:kedi:
mesela bu şekilde altına bi conversele giysem nasıl olur??

ayy çok şekerler hakkaten çokda şık.
ama ben öğrenciyim bukdar abartamam okulda falan:kedi:
mesela bu şekilde altına bi conversele giysem nasıl olur??

olur niye olmasin,sende ayri bi hava yaratmis olursun,yerimseniben

ebettt... çok güseller... beyaz dar paça kotta mütişşşş yakışmışşşş.... bende bayan laciver blazer ceket istiyorum yaaa ama bulamıyorum.. aklınızda olsun

ebettt... çok güseller... beyaz dar paça kotta mütişşşş yakışmışşşş.... bende bayan laciver blazer ceket istiyorum yaaa ama bulamıyorum.. aklınızda olsun

sanada tesekkur ederim bitanemyerimseniben

dar kot altına uzun çizme içine güzel bir bluz şık bir kemer üstüne siyah deri bir ceket kaydirigubbakcemile3 benim tarzımm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…