siyah çorap ??

Teblisel

Guru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
165
38
298
kızlar yarın mezuniyetim var lacivert bir elbise giyicem altınada siyah çorap gyimeyi düşünüyorum hava sıcak malum çok tuhaf kaçmaz değil mi ? ten çorap giyme durumum şuan yok çünkü bacaklarım alerji oldu benek .elbisem bu çorabımda . altınada lacivert babet giymeyi düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
açıkcası pek hoş durmayacak gibi görünüyor onun yerine parlamayan ten rengi çorap giyseniz ya da sprey kullansanız daha iyi olur

bencede yaa...yazın ten rengi çorap giyilir bence siyah değil...hem sprey sıkarsanız inanın çok süper olur bacaklarınız...bence siyah giymek gibi bir hata yapmayın boğmuş...

Bence parlak sampanya da gidebilirsiniz ben sizinkiyle ayni renk mini etekle bugun giydim, malum aksam serin hem de cok olumlu iltifatlar aldim cok keyifliydi

Ben o zamanlarda burada değildim o yüzden cevap geç geliyor ama sağdan soldan buraya ulaşıp da merak edecekler için yazayım.

Lacivert elbise ile siyah çorap hiç iyi gitmez. Ve fazla resmi bir görüntü yaratabilir. Daha yumuşak bir renk seçmek gerekir bence. Parlak olmayan ten rengi bir çorap seçilebilir.

Çorap Sihirbazı: Günün Çorabı - Daymod Elite 15 Mat

Parlak olmayan ama kaliteli bir çorap bulmak her zaman kolay değil. Eğer etrafta daymod satan bir yer yoksa o zaman mecburen penti premier serisine gitmek gerek. Premier serisi pahalı ama kaliteli ve süper şık duruyor. tek problem kolay kaçmaları

Çorap Sihirbazı: Günün Çorabı - Penti Premier 6

Eğer ten rengi olmaz derseniz o zaman antrasit ya da şampanya gibi bacak hatlarını yumuşatacak ve elbisenin önüne geçmeyecek bir renk iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…