Doğuma Hazırlık Siyah gecelik olur mu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kelebek2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
309
0
46
Bursa
kızlar günaydınnn
hastanede giymek için daginin bordo önden düğmeli geceliğini aldım
ama evde giymek için de siyah dantelli sıfır kol gecelik üstüne sabahlığı var
handikapım şu
doğum yaptı karaları bağladı denir mi
başıma kırmızı kurdele ayaklarıma kırmızı taşlı babet giyerek renklendieceğim
ama sizce siyah gecelik tuhaf mı olur lohusaya?ocakta doğuracameyvahedigeldismile

kızlar günaydınnn
hastanede giymek için daginin bordo önden düğmeli geceliğini aldım
ama evde giymek için de siyah dantelli sıfır kol gecelik üstüne sabahlığı var
handikapım şu
doğum yaptı karaları bağladı denir mi
başıma kırmızı kurdele ayaklarıma kırmızı taşlı babet giyerek renklendieceğim
ama sizce siyah gecelik tuhaf mı olur lohusaya?ocakta doğuracameyvahedigeldismile

nıye tuhaf olsunkı bosver canın ne ıstıyosa onu gıy bacım b ende altlı uslu takım almıstım lacıvert

ne alakası var canım ya senin tarzınla alakalı bişey bu normalde siyah giyinmeyi tercih ediyorsan kimsenin gözüne batmaz bide kim ne derse desin sanane dimi pembe giysen erkek doğursan onada konuşan olur yok kız istedi erkek oldu falan diye

keşke değiştirmeseydin :) benim çok hoşuma gitmişti kombinasyonun,siyah takımın resimleri internette varsa paylaşır mısın?

ben de dün gidip özellikle siyah gecelik aldım!!! üzerinde pembe puanları ve fiyonk var. pembe uzun hırkayla giydim çok hoş oldu :) ben siyahı tercih ettim çünkü hastanede kan falan olursa ya da kirlenirse belli olmasın diye.

Ben gri aldım, gri ne alakaysa :)
Bir tek onu beğendim....

Kızlar, başımıza takacağımız kırmızı kurdeleyi nerden bulabiliyoruz??

Bir tek onu beğendim....

Kızlar, başımıza takacağımız kırmızı kurdeleyi nerden bulabiliyoruz??

ben de 2. geceliğimi gri-mavi aldım.

canım ben 3 hafta sonu kırmızı kurdele aradım resmen. nereye baktıysam bitmişti, kafayı yedim!! sonunda da buldum ve o hırsla 2 tane aldım!!! toka, taç, takı satan bijuteri dükkanlarında oluyor genelde. hatta direk lohusa tacı diye satıyorlarmış. alışveriş merkezlerindeki takı, incik boncuk satan yerlerde bulabilirsin.

ben de 2. geceliğimi gri-mavi aldım.

canım ben 3 hafta sonu kırmızı kurdele aradım resmen. nereye baktıysam bitmişti, kafayı yedim!! sonunda da buldum ve o hırsla 2 tane aldım!!! toka, taç, takı satan bijuteri dükkanlarında oluyor genelde. hatta direk lohusa tacı diye satıyorlarmış. alışveriş merkezlerindeki takı, incik boncuk satan yerlerde bulabilirsin.

Çok teşekkür ederim canımm :))) Hemen bakayım o zaman :))
Nereye bakmam gerektiğini ile bilmiyordum, kafama takılıyordu, çok sağol söylediğin için :)))

benece siyah giyme matememi gidiyorsunuz. dünyadaki yaşayabileceğiniz en mutlu günlerden biri.

Bir tek onu beğendim....

Kızlar, başımıza takacağımız kırmızı kurdeleyi nerden bulabiliyoruz??[/QUOTE

ben kurdele değil de, kırmızı fiyonklu bir taç aldım, daha kolay kullanımı olur diye. hatta biraz kalın göz dolduruyor, ben çok beğendim. sanırım bujiterilerde vardır, ama eğer bahçelievlere yakınsan kadirhas çocuk alışveriş merkezinde var. ortadaki oyuncakların orda takı-toka satan bir stant var ordan aldım. yanlış hatırlamıyorsam 5 liraydı(yanında bissürü toka filan almıştık ondan fiyatını net hatırlamayabilirim)

Back
X