- 30 Temmuz 2015
- 548
- 375
- 53
- Konu Sahibi Bugday Paresi
-
reglin bitmesinin üzerinden mi 10 gün geçti.. o zaman mutlaka bir doktora gidin.. ama reglin başladığı tarihse bende de oluyor.. doğumdan sonra bitmek bilmeyen regl durumu yaşıyorum ve en son artık sizin dediğiniz gibi pis bir akıntı şeklinde geliyor.. ben doktora gitmiştim normal demişti..
Aynısı bekarken bana da olmuştu. Ben i zaman kahve telvesi gibi yorumlamistim. Doktora gitmiştim, ultrasyon muayesinde küçük bir kist gördü. Daha sonra adet sonrasında kontrole gittiğimde kist kaybolmuştu.
İhmal etmeden doktora görünmek de fayda var. Geçmiş olsun
Regl im bittikten 10 gun sonra basladi bugun hala devam ediyor
o zaman kist falan olabilir.. hemen telaş etmeyin helede internetteki bilgi kirliliğine takılmayın..
Gülümsettiniz :)internette burnum akıyor yazsan kanser çıkıyor, kisttir.
Merhaba, son derece huzursuz ve endiseliyim. Ilk kez boyle bir seyle karsilasiyorum. Regl donemim bitmis ve uzerinden 10 gun gecmis olmasina ragmen, iki gundur siyah bir akintim var. Katran gibi ,kivamli.
20 yasindayim normalde adet duzensizligim var. Yumurtalik tembelligi teshisi kondu. Ancak bu akinti beni korkuttu. Cunku bunun hastaligimla bir ilgisi yok. Arastirdim ve uc nedeni olabilecegi yaziyor:
1.Hamilelikle ilgili
2.Vajina icinde cisim kalmis olmasi
3.Kanser
Ilk ikisinin bende olmasi mumkun degil. Basina gelenler ya da doktor, hemsire gibi bilgili kadinlar, okuduysaniz lutfen bilgilendirin beni.
*Yarin icin randavu aldim. Fakat korkuyorum bu yuzden bilginize ihtiyacim var.
Tesekkur ederim
İnşallah önemsiz bir şeydir. Benim önemsizdi, hiç ilaç kullanmadan adet döneminde kendi kendine kaybolmuştu. Bir daha da öyle bir şey olmadı çok şükür.Tesekkur ederim, umarim ufak bir seydir ve hemen gecer.
uffff offf böyle şeyler olur gecer. arastırmalara boşver osursan kanser olabilirsin yazar..Merhaba, son derece huzursuz ve endiseliyim. Ilk kez boyle bir seyle karsilasiyorum. Regl donemim bitmis ve uzerinden 10 gun gecmis olmasina ragmen, iki gundur siyah bir akintim var. Katran gibi ,kivamli.
20 yasindayim normalde adet duzensizligim var. Yumurtalik tembelligi teshisi kondu. Ancak bu akinti beni korkuttu. Cunku bunun hastaligimla bir ilgisi yok. Arastirdim ve uc nedeni olabilecegi yaziyor:
1.Hamilelikle ilgili
2.Vajina icinde cisim kalmis olmasi
3.Kanser
Ilk ikisinin bende olmasi mumkun degil. Basina gelenler ya da doktor, hemsire gibi bilgili kadinlar, okuduysaniz lutfen bilgilendirin beni.
*Yarin icin randavu aldim. Fakat korkuyorum bu yuzden bilginize ihtiyacim var.
Tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?