Siyah Kan

Bugday Paresi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
548
375
53
Merhaba, son derece huzursuz ve endiseliyim. Ilk kez boyle bir seyle karsilasiyorum. Regl donemim bitmis ve uzerinden 10 gun gecmis olmasina ragmen, iki gundur siyah bir akintim var. Katran gibi ,kivamli.

20 yasindayim normalde adet duzensizligim var. Yumurtalik tembelligi teshisi kondu. Ancak bu akinti beni korkuttu. Cunku bunun hastaligimla bir ilgisi yok. Arastirdim ve uc nedeni olabilecegi yaziyor:

1.Hamilelikle ilgili
2.Vajina icinde cisim kalmis olmasi
3.Kanser

Ilk ikisinin bende olmasi mumkun degil. Basina gelenler ya da doktor, hemsire gibi bilgili kadinlar, okuduysaniz lutfen bilgilendirin beni.

*Yarin icin randavu aldim. Fakat korkuyorum bu yuzden bilginize ihtiyacim var.

Tesekkur ederim

Son düzenleme:
reglin bitmesinin üzerinden mi 10 gün geçti.. o zaman mutlaka bir doktora gidin.. ama reglin başladığı tarihse bende de oluyor.. doğumdan sonra bitmek bilmeyen regl durumu yaşıyorum ve en son artık sizin dediğiniz gibi pis bir akıntı şeklinde geliyor.. ben doktora gitmiştim normal demişti..

Aynısı bekarken bana da olmuştu. Ben i zaman kahve telvesi gibi yorumlamistim. Doktora gitmiştim, ultrasyon muayesinde küçük bir kist gördü. Daha sonra adet sonrasında kontrole gittiğimde kist kaybolmuştu.
İhmal etmeden doktora görünmek de fayda var. Geçmiş olsun

Regl im bittikten 10 gun sonra basladi bugun hala devam ediyor

Tesekkur ederim, umarim ufak bir seydir ve hemen gecer.

Kist vardir muhtemelen , korkma hemen en kotusunu dusunme canim
İnsallah guzel haberler alacaksin yarin

Geçmiş olsun korkma benimde olmuştu hastalık için netten bakarsan hep kanser çıkarsın zaten :) bakmamak lazım ben gitmiştim ufak bi kist gibi bişey görmüştü sonra takip etmedim bakalım büyüyecekmiş demişti baktıramadım sonra evlendim hamile kaldım Doğum sırasında kistimide aldılar dermoit kistiymiş

Gecmis olsun canim.Internete itimat etme bosver vesvese salar icine :)
Kist olabilir ya da uzun suredir adet olmuyorsan icinde biriken kan olabilir.Buraya yaz mutlaka doktora gittikten sonra

Hemen olumsuz seçenekler gelmesin aklına bazen üşütmektende oluyor benim olmuştu mesela bi kaç gün sürdü sonra geçti bir daha yaşamadım. Ya da mikrop kapmış olabilirsin o zaman bende de koyu akıntı oluyordu ya siyah ya koyu yeşil hatta mavi bile oldu. Antibiyotik kullandım geçti. Bir doktor muayene etsin büyük ihtimal öyle bişeydir.

uffff offf böyle şeyler olur gecer. arastırmalara boşver osursan kanser olabilirsin yazar..
adet dönemin ile kan gelme dönemin arasında 10-14 gun gecmiş olacabilegiğni sen zaten yazmışsın 4 gunu de benden olsun böylece yumurtalama dönemine girmiş sayılıyorsun. yumrtalayan kadınlar bazen kanamalı yunmurtalar. bu gayet normaldirç. yada regl zamanında dışarı atılamamış kanama olabilir. o cıkar. benim de adetim bitewr 3 gun sonra 1 gun koyu kanamam olur sonra biter. ama bu arada olur.
içerde cicim kalması prezervatif veya tampoın kacırmadıysan birşey girmiş kalmış asla olamaz.
hamileligi zaten anlarsın.
konu kapanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…