Siyah Kan

Gecmis olsun, cocugunuz saglikla buyur umarim. Tesekurler :)

Gecmis olsun canim.Internete itimat etme bosver vesvese salar icine :)
Kist olabilir ya da uzun suredir adet olmuyorsan icinde biriken kan olabilir.Buraya yaz mutlaka doktora gittikten sonra

Evet haklisiniz. Yazarim mutlaka Baska birileri de ayni seyden muzdarip olursa az cok fikri olur.

Tesekkur ederim :)

Senin korktuğun gibi kanser olduğunu sanmıyorum kanser dediğin sinsi bir hastalıktır hemen bu kadar net bir belirti vermez. Sıkıntı yapma internete başım ağrıyor yazsam tümör çıkıyor nete inanma yanı doktora git bir belki adet günün değişiyordur. Geçmiş olsun...

Akliniza saglik :) siz boyle yazdikca rahatliyorum. Tesekkur ederimm

Tesekkur ederim :)

İyi düşün iyi olsun inşallah allah dert veripte derman aratmasın inşallah geçmiş olsun kardeşim

Canım bende de adet düzensizliği var bazen adetten önce bazen adetten sonra böyle siyah akintilarim oluyor. Ama doktora gitmedim hiç bu konuyla ilgili normalde gittiğimde söylerdi herhalde birsey olsa. Birde senelerdir düzensizlik olduğu için ona bağladım ben. Bi sıkıntıda yaşamadım ama sen bi görün yinede için rahat etsin

Evet, ne olur ne olmaz bir gorunsem iyi olur dedim. Bir de korktum acikcasi, siyah nedir yani Iyi bari sizde bir sorun yokmus :)

Bende dogum sonrasi ilk regl donemimde oyle oldum . pedi birak hasta bezi taktim hasta beznden bile pacalarima dokuldu. Dogumun ustune iki ay gecmisti. Simdi gayet duzenli.

Rabbim kötüyle karşılaştırmasın geçmiş olsun acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…