- Konu Sahibi Bugday Paresi
-
Geçmiş olsun korkma benimde olmuştu hastalık için netten bakarsan hep kanser çıkarsın zaten :) bakmamak lazım ben gitmiştim ufak bi kist gibi bişey görmüştü sonra takip etmedim bakalım büyüyecekmiş demişti baktıramadım sonra evlendim hamile kaldım Doğum sırasında kistimide aldılar dermoit kistiymiş
Gecmis olsun canim.Internete itimat etme bosver vesvese salar icine :)
Kist olabilir ya da uzun suredir adet olmuyorsan icinde biriken kan olabilir.Buraya yaz mutlaka doktora gittikten sonra
Hemen olumsuz seçenekler gelmesin aklına bazen üşütmektende oluyor benim olmuştu mesela bi kaç gün sürdü sonra geçti bir daha yaşamadım. Ya da mikrop kapmış olabilirsin o zaman bende de koyu akıntı oluyordu ya siyah ya koyu yeşil hatta mavi bile oldu. Antibiyotik kullandım geçti. Bir doktor muayene etsin büyük ihtimal öyle bişeydir.
uffff offf böyle şeyler olur gecer. arastırmalara boşver osursan kanser olabilirsin yazar..
adet dönemin ile kan gelme dönemin arasında 10-14 gun gecmiş olacabilegiğni sen zaten yazmışsın 4 gunu de benden olsun böylece yumurtalama dönemine girmiş sayılıyorsun. yumrtalayan kadınlar bazen kanamalı yunmurtalar. bu gayet normaldirç. yada regl zamanında dışarı atılamamış kanama olabilir. o cıkar. benim de adetim bitewr 3 gun sonra 1 gun koyu kanamam olur sonra biter. ama bu arada olur.
içerde cicim kalması prezervatif veya tampoın kacırmadıysan birşey girmiş kalmış asla olamaz.
hamileligi zaten anlarsın.
konu kapanmıştır
Tesekkur ederim :)Senin korktuğun gibi kanser olduğunu sanmıyorum kanser dediğin sinsi bir hastalıktır hemen bu kadar net bir belirti vermez. Sıkıntı yapma internete başım ağrıyor yazsam tümör çıkıyor nete inanma yanı doktora git bir belki adet günün değişiyordur. Geçmiş olsun...
Tesekkur ederim :) Iyi dileklerinizi sizin icin de diliyorum.İyi düşün iyi olsun inşallah allah dert veripte derman aratmasın inşallah geçmiş olsun kardeşim
Canım bende de adet düzensizliği var bazen adetten önce bazen adetten sonra böyle siyah akintilarim oluyor. Ama doktora gitmedim hiç bu konuyla ilgili normalde gittiğimde söylerdi herhalde birsey olsa. Birde senelerdir düzensizlik olduğu için ona bağladım ben. Bi sıkıntıda yaşamadım ama sen bi görün yinede için rahat etsin
Bende dogum sonrasi ilk regl donemimde oyle oldum . pedi birak hasta bezi taktim hasta beznden bile pacalarima dokuldu. Dogumun ustune iki ay gecmisti. Simdi gayet duzenli.reglin bitmesinin üzerinden mi 10 gün geçti.. o zaman mutlaka bir doktora gidin.. ama reglin başladığı tarihse bende de oluyor.. doğumdan sonra bitmek bilmeyen regl durumu yaşıyorum ve en son artık sizin dediğiniz gibi pis bir akıntı şeklinde geliyor.. ben doktora gitmiştim normal demişti..
Bende sana teşekkür ederim iyi dileklerin içinTesekkur ederim :) Iyi dileklerinizi sizin icin de diliyorum.
Gecmis olsun :)Bende dogum sonrasi ilk regl donemimde oyle oldum . pedi birak hasta bezi taktim hasta beznden bile pacalarima dokuldu. Dogumun ustune iki ay gecmisti. Simdi gayet duzenli.
Sagol canim sende icini ferah tut.Gecmis olsun :)
Bekarim. Tesekkur ederim :)Bekarmısın. İlk kez duydum. Bekar olduğunu muayenede belirt muhtemelen kisttir.g.olsn
Rabbim kötüyle karşılaştırmasın geçmiş olsun acil şifalarMerhaba, son derece huzursuz ve endiseliyim. Ilk kez boyle bir seyle karsilasiyorum. Regl donemim bitmis ve uzerinden 10 gun gecmis olmasina ragmen, iki gundur siyah bir akintim var. Katran gibi ,kivamli.
20 yasindayim normalde adet duzensizligim var. Yumurtalik tembelligi teshisi kondu. Ancak bu akinti beni korkuttu. Cunku bunun hastaligimla bir ilgisi yok. Arastirdim ve uc nedeni olabilecegi yaziyor:
1.Hamilelikle ilgili
2.Vajina icinde cisim kalmis olmasi
3.Kanser
Ilk ikisinin bende olmasi mumkun degil. Basina gelenler ya da doktor, hemsire gibi bilgili kadinlar, okuduysaniz lutfen bilgilendirin beni.
*Yarin icin randavu aldim. Fakat korkuyorum bu yuzden bilginize ihtiyacim var.
Tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?