Arkadaşlar çeyizim için siyah ve kırmızı renklerinde bornoz seti almayı düşünüyorum.Özdilek ve Taç ın iki setini buldum. Özdilek kalitesine güvendiğim bir marka . Ama modeli çok da şık değil. Taçın ise kalitesinden emin değilim ama onun da modeli çok şık. Siz ne dersiniz?
Özdilek:BANYO HAVLUSU: 100x150(2 adet)
BORNOZ:Kırmızı: Medium
Siyah: Large
YÜZ HAVLUSU:50x100(2 adet) Eki Görüntüle 350830
Taç: 1.Bornoz:M+L(Kırmızı-Siyah)
2. Yüz Havlusu:50x90(2 Adet)
3. Banyo Havlusu:85x150(2 Adet)
4. Terlik2 adet) Eki Görüntüle 350831
Sizin bu siyah kırmızı önerebileceğin başka takım var mı ? Bu ürünleri kullanan var mı ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
jua önerisi için teşekkürler.ama daha önce hiç duymadım bu markayı. aldıp da kullanan varmı ?
Arkadaşlar çeyizim için siyah ve kırmızı renklerinde bornoz seti almayı düşünüyorum.Özdilek ve Taç ın iki setini buldum. Özdilek kalitesine güvendiğim bir marka . Ama modeli çok da şık değil. Taçın ise kalitesinden emin değilim ama onun da modeli çok şık. Siz ne dersiniz?
Sizin bu siyah kırmızı önerebileceğin başka takım var mı ? Bu ürünleri kullanan var mı ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
benim takımım da bundan :) taç siyah kırmızı.... güle güle kullan canımmm benim ki çeyiz yani kullanmadığım için bAska yorum yapamayacagımm ama çok şıkArkadaşlar çeyizim için siyah ve kırmızı renklerinde bornoz seti almayı düşünüyorum.Özdilek ve Taç ın iki setini buldum. Özdilek kalitesine güvendiğim bir marka . Ama modeli çok da şık değil. Taçın ise kalitesinden emin değilim ama onun da modeli çok şık. Siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?