Siyah mum lanetinden korkuyorum yardım

Witchraft ayinlerinde mum kullanılır ve mumların renkleri ayinlerin temalarıyla alakalıdır doğrudur. Siyah mumu genelde kara kamlar kullanır, pek hayırlı değildir.

Mumdan nasıl kurtulmanız gerektiğini bilmiyorum malesef ancak kurtulduktan sonra iki büyük beyaz ve bir pembe mum yakıp evinizi arındırmayı deneyebilirsiniz. Beyaz çiçek (tercihen papatya) bulundurun bi süre evde ayrıca.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lutfen böyle söylemeyin
Sıkıntıya düşünce insan aklına her iht getiriyor:20:

bence mumu eritmene hic gerek yok.mum eriyince oldugu yerde kalacak yani erimisiyle erimemisiyle arasindaki fark ne anlamadim.soyle dusun. O sadece bi mum. Kimildamadan konusmadan duruyo. Rengini de bi kac islemden sonra almis. Yani onun seni lanetlemesi icin bi sebep yok. Zaten bu sacma olur. Ama siyah oldugu icin icini sıkyo olabilir. Ferahlatmiyodur. İcini rahatlatacak seyler al. Siyah degil de civil civil renkler

sıyah mumu yakıp kafandan aşağıya dökerek erıtmelısın..

mumdan heykele dönene kadar damlasın ustune..

sonra bıraz kırmızı mum calısması yap,aynı sekılde..

kırmızı asktır..sıyah mumu ağdayla alıp,kırmızıyı sırtına yapıştır..

3 gun o sekılde yatıp,dorduncu gun cereyanda dururken sacını balıksırtı örersen,ugursuzluk gıder..

Yukarida bir arkadas yazmis mumlar ayinlerde kullanilir dogru ama oyle rastgele aldiginiz renkli mumu yakmakla bir sey olmaz :D enerji yuklemesi ve bazi ritueller yapmaniz gerekiyor ki bunlari yapsaniz bile mumun kesinlikle etkisi olacak diye bir sey yok. Bundan etkilenmeniz gercekten cok tuhaf siyah mum laneti diye bir sey yok ayrica siyah mum korunma icin kullaniliyor diye biliyorum. Madem mumu kismetinizin kapanmasindan dolayi bu kadar sucladiniz o halde yakmayin direkt cope atin derim yakmak icindeki enerjiyi ortaya cikarir cunku. Kismetim kapali diyip durdukca boyle devam edecegini de unutmayin olumsuz olmayin bu kadar

Witchraft ayinlerinde mum kullanılır ve mumların renkleri ayinlerin temalarıyla alakalıdır doğrudur. Siyah mumu genelde kara kamlar kullanır, pek hayırlı değildir.

Mumdan nasıl kurtulmanız gerektiğini bilmiyorum malesef ancak kurtulduktan sonra iki büyük beyaz ve bir pembe mum yakıp evinizi arındırmayı deneyebilirsiniz. Beyaz çiçek (tercihen papatya) bulundurun bi süre evde ayrıca.

:53: ciddi olamazsın :53:

o zaman sadece hoşumuza gittiği için abuk sabuk renklerde mum falan almamak lazım :53:

Yukarida bir arkadas yazmis mumlar ayinlerde kullanilir dogru ama oyle rastgele aldiginiz renkli mumu yakmakla bir sey olmaz :D enerji yuklemesi ve bazi ritueller yapmaniz gerekiyor ki bunlari yapsaniz bile mumun kesinlikle etkisi olacak diye bir sey yok. Bundan etkilenmeniz gercekten cok tuhaf siyah mum laneti diye bir sey yok ayrica siyah mum korunma icin kullaniliyor diye biliyorum. Madem mumu kismetinizin kapanmasindan dolayi bu kadar sucladiniz o halde yakmayin direkt cope atin derim yakmak icindeki enerjiyi ortaya cikarir cunku. Kismetim kapali diyip durdukca boyle devam edecegini de unutmayin olumsuz olmayin bu kadar

:53: ciddi olamazsın :53:

o zaman sadece hoşumuza gittiği için abuk sabuk renklerde mum falan almamak lazım :53:

Bu arkadaş benden daha detaylı yazmış ben o anda telefondan giriyordum detaylı tutamadım. Mumların ayinlerde kullanılması için öncelikle belli bir bölgeyi arındırırsınız, belli bir dileğiniz vardır zaten ona göre mum dışında da hazırlık yapmışsınızdır, tekrar edilmesi gereken belirli sözler ve inancın kendine has tanrı ve/veya tanrıçasına duanızı edersiniz vs. vs.

Yani aldığınız her mum abuk subuk bir etki yaratacak diye bir şey yok. :D Ancak konu sahibesi üzerindeki bu uğursuzluğu ona bağlamış, belki istemeden bilmeden negatif bir enerji yüklemiş olabilir o siyah mumlara.. Çöpe atması kendi hayrına olur her şekilde. Ben nacizane ardından gönlü rahatlasın diye bildiğim bir iki öneriyi sundum.

Benim sunduğum öneriler, nazar boncuğu almak gibi. Ancak yukarıda bahsettiğim ayinler ve ritüeller oldukça farklı bir inanç sistemi. Bir nevi müslümanların namaz kılması, oruç tutması gibi bir ibadet şekli.

Bu arada dalga geçen hanımefendiler olmuş, bazılarına göre yukarıda dediklerim batıl inanç olabilir, bazılarının ise kendi inancıdır, pagandır açıkça söylemek gerekirse. Ve her nasıl ben şahsım adına diğer inançlarla dalga geçmek haddime değilse, başka bireylerin de dünyada var olan diğer inanç şekilleriyle dalga geçmelerini esefle kınıyorum.

Allaha sigin yeter..bisey yapmana gerek yok..Boyle seyler dusunup gunaha da girmeyin.ayrica verilen yontemler. Mubarek aydayiz bilmem farkindamisiniz..vesveseyi goturen dualar var..oyle yapin..kismet gelsin diye beklemek de sacma.birak hersey olacagina varir..Allah hayirli birini karsina cikarir..birak kismetin sana gelsin.yarin neler olur bilinmez..

mumu nasıl kullanmasını bilmediğiniz için bir mum durduğu yerde etkisini göstermez. yani boşuna endişelenmeyin. o sadece bir mum...

Canım bu bela getirir yok şans getirir aksesuarlar hep yalan nitekim at nalı..
Şans getirseydi atlar sabahtan akşama kadar kırbaçlanmazdı ..
Hepsi kuruntu ,batıl hepsi

Böyle şeylere inanmam kesinlikle; yanlız madem inanıyorsun eritme direk at çöpe. Eritince direk yayılır.

Mrb bu gibi konular bir toplum arasında konuşulduğunda insan ister istemez konunun etkisi altında kala bilir konuşma esnasında örnek veriyorum uç harflilerde konu açılsaidi bundan da etkileneceğinizden eminim hassas yapıya sahip olan kişiliklerde etkilenme olasılığı çok fazla olabilir benim size tavsiyem bu mum konusunu derhal aklınızdan çıkarıp bu konuyu bir daha hiç açmamak üzere kapatmanızı hayatımızdaki olumsuz düşüncelere konuşmalara gergin konulardan kendinizi uzak tutmanız aksi takdirde düşünceler sizi gereksiz yere hasta edebilir

Mumu yak, salonun ortasina koy. Etrafinda 3 kere don. Lelilelilele diye bagir. Sonra ufle sondur. Cami ac. Firlat gitsin...

Siyah mum yazdım google da arattım. Aman Allah'ım korkunç şeyler..!
Ama sizin mum öyle değil. Herhangi bir şey yapılmamış o mumla.. Yakmayın direkt atın çöpe unutun gitsin...

3 gun o sekılde yatıp,dorduncu gun cereyanda dururken sacını balıksırtı örersen,ugursuzluk gıder..

😁😁😁😁😁😁😁😁
Sen nasil bir insansin ya gulmekten agzim ayrildi😁😁😁😁
Cok iyiydi😁😁😁😁😁

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hiç böyle birşey duymamıştım.O amaçla almadıktan sonra ne olabilir ki ? Alt tarafı mum,at çöpe gitsin.

Böyle bir düsünceyle kapanir asil kismetleriniz.. hürafe seylere inanmayin inandiginizda üyelik adinizdan bile belli oluyor .. kismetlerinizi düsüncelerinizle kendiniz engelliyorsunuz haberiniz yok ..

Şu cümleleri ben de cok duyuyorum. Cidden o tarz konuşmalarla nasıl itiebilirim ki kismetimi nasibimi ayrıntılı anlatsaniz keske

ben böyle şeylere inanmam. büyüye falan da inanmam. (şimdi birisi çıkıp ama büyü diye birşey var demesin, ben inanmıyorum) ama bir yerde okuduklarımdan aklımda kalanları söyleyeyim belki içiniz rahatlar: siyah mum durduğu yerde öyle kısmet kapanmaz. o bahsettiğiniz şeyler de anca ritüelle (belli yöntemler vardır, herkes bilmez, yapamaz) olur, siyah mum sadece araç, kullanmasını bilene tabi. sadece bu kadarını söyleyebilirim ayrıntıya girmiyorum.

Zaten o belli yontemlerle belli araclarla yapilan seyede buyu denir benim bildigim. Sizin orada ne deniyor gercekten merak ettim. Kafam karisti cunku hem inanmayip hemde yapiliyor demenizden dolayi

gece gece kahkaha attım allah iyiliğinizi versin:1::1::1::1::1::1: tam skeçlik diyalog:9:

Merhabalar
Vesveselere pek inanmam lakin ben iki sene önce siyah mum almıştım 25 cm falan ve kalın
İndirimdeydi ve dekor amaçlı almıştım
Onu aldıgımdan beri aşk kısmet işlerimin adeta tıkandığını frkettmm/(
Ztn bende norml olmayan bir şanssızlık var bu kısmet işlerinde
Bir iki hafta önce bilgili birinden siyah mumun lanet ayrılık büyüsü için kullanldgnı uğursz oldugu söylrdi
Öyle diyince hepten kuruntu yaptım
Bu mumdan kurtulmak istiyorum
Onu yakarak tamamen erimesini mi bekliyim napıym ne dersiniz:(

Çok üzülüyorum karsıma kimse çıkmıyor
Gercekten cıkıp da ben begenmiyo gibi degilim

Atmam mı gerekiyor yoksa yakarak eritip atmak mı ??
Uzun ince acık tenli eli yüzü düzgün kültürlü ve saygılı bir insanım artık herkes sende bi kısmetszlk var diyor...:50:

Uğursuzluk diye bisey yoktur tamamen hurafe inanıp uzmeyin kendinizi.
Kim lanetlemis zavallı mumu ureticisimi.
Umarim karsiniza iyi biri çıkar tez vakitte.
Yinede içiniz rahatliycaksa ativerin.

Merhabalar
Vesveselere pek inanmam lakin ben iki sene önce siyah mum almıştım 25 cm falan ve kalın
İndirimdeydi ve dekor amaçlı almıştım
Onu aldıgımdan beri aşk kısmet işlerimin adeta tıkandığını frkettmm/(
Ztn bende norml olmayan bir şanssızlık var bu kısmet işlerinde
Bir iki hafta önce bilgili birinden siyah mumun lanet ayrılık büyüsü için kullanldgnı uğursz oldugu söylrdi
Öyle diyince hepten kuruntu yaptım
Bu mumdan kurtulmak istiyorum
Onu yakarak tamamen erimesini mi bekliyim napıym ne dersiniz:(

Çok üzülüyorum karsıma kimse çıkmıyor
Gercekten cıkıp da ben begenmiyo gibi degilim

Atmam mı gerekiyor yoksa yakarak eritip atmak mı ??
Uzun ince acık tenli eli yüzü düzgün kültürlü ve saygılı bir insanım artık herkes sende bi kısmetszlk var diyor...:50:
mumu atın ama sonucu bizle paylaşın,kısmetinz açılacak mı merak etmedim desem yalan olur:ssz:

Back
X