Lekeler, Çiller Siyah nokta cozumu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Selcuk06

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
26
0
6
Ankara
Merhabalar uzun zamandır sivilce izlerini yenmeye calisiyorum. Doktorum bana isotrexin gel tavsiyesinde bulundu 6 aydır geceleri yatmadan yuzumu tamamen kaplayacak sekilde heryerine suruyorum goz cevresi haric ilac uzun vadade ise yariyor ama amacindan daha ilginc burnumada surdugum icin burnumda o bas edemedigim beni utandiran pis goruntudende kurtardi su an sifir siyah noktam var ozelliklede bu nokta kadar kucuk olanlar hic yok. Gercekten daha yeni farkettim ve memnunum. Siyah noktası olanlara öneriyorum yan etkisi yok. Eğer yanma oluyorsa kullanmayin sabahlari yuzunuz pul pul olucak yikayinca gecicek gece ise gerilecek ozellikle gece surun cunku gunduzleri gunes isini yuzde leke yapiyor. Dikkatli kullanim gerekir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar uzun zamandır sivilce izlerini yenmeye calisiyorum. Doktorum bana isotrexin gel tavsiyesinde bulundu 6 aydır geceleri yatmadan yuzumu tamamen kaplayacak sekilde heryerine suruyorum goz cevresi haric ilac uzun vadade ise yariyor ama amacindan daha ilginc burnumada surdugum icin burnumda o bas edemedigim beni utandiran pis goruntudende kurtardi su an sifir siyah noktam var ozelliklede bu nokta kadar kucuk olanlar hic yok. Gercekten daha yeni farkettim ve memnunum. Siyah noktası olanlara öneriyorum yan etkisi yok. Eğer yanma oluyorsa kullanmayin sabahlari yuzunuz pul pul olucak yikayinca gecicek gece ise gerilecek ozellikle gece surun cunku gunduzleri gunes isini yuzde leke yapiyor. Dikkatli kullanim gerekir.

bende bir dönem bu ilacı kullandım ve banada hiç etki etmedi son 2 aydır yüxüme hiç bir krem ilaç kullanmıyorum makyaj silme işlemimi zeytinyağla yapıyorum hatta masajda yapıyorum mis gibi oldu.
Epilasyon için bir güzellik merkezine gidiyorum ilk gittiğimde bir bayan ilgileniyordu o çıkmışltı geçen gün yeniden girmiş yüzünde bişi kalmamış ne yaptın diye sordu.

Ben çok faydasını gördüm hem makyajıda hiç zorlamadan çıkarıyor.

Belki birine faydası olur diye söylemek istedim
:16::16::16:

Kimse işe yaramıyor diyor bende biliyorum ve gözümlede gordüm ise yaramadıgını birde doktor bana önce sonra yaptigı bir kadini gosteripte onermisti 6 ay oldu sirf zamana saygimdan 1 yila tamamlayacagim. Yüzüm yağlı benim yağlı kullanamıyorum :(

6 ay boyunca her gece mi sürsün. Kaç tüp bitti?

Evet her gece sanırım 5 tüp filan

ben 2 ay boyunca kullandım doktor 7 ay kullan demişti. Pek bir etkisini göremedim %20 falan etki etti. Tekrar başlayıp 6 ay kullansam mı diye düşünüyorum şimdi. Benim tüp çok kısa sürede bitiyordu ayda yaklaşık 2 tane. Galiba çok sürüyordum ben:44:

Kullan bende az gordum ama yinede gordum faydasini cok suruyon sen

Back
X