Ya gözenek açıklığı mı? Önceden daha çoktu.Aynısı bende de var. Siyah noktalarımı alsam da küçük küçük delik gibi kalıyor.
Gözenek açıklığı sanırım ne yapsam geçmedi bende.
Yakın çekim olduğu için mi oyle yani.Evet çok yakın çekim. Biz dikkat ettiğimiz için görüyoruz ama çoğu insana sordum farketmiyorlarmış bile.
Beyaz nokta ne ya? Çildiracağim.Beyaz nokta denen olay bunlar çünkü onların içinden çıkabiliyor yine yağ
Bence siyah nokta. Herkesin burnunda yok cunku bu goruntu gozenek acikligi desek
20Kafayi yiyecek bi durum yok ortada
Yasin kac
Gözenek açıklıgi daha kötü dimi amaSiyah nokta bunlar cok da dikkatli baktım. Gozenek açıkladığında bu kadar belirgin karartilar olmaz. Saglam bir temizleme ile hiçbirşey kalmaz. Ilk temizlendigi zaman aciklik kalir düzenli temizleme sonrası pürüzsüz olur.
Onun da tedavisi var ama bu resimde ben siyah nokta görüyorum.Gözenek açıklıgi daha kötü dimi ama
Eczaneye gidicem şimdi. Off gözenek açıklığı ile ilgili krem varmış ondan alicamValla cilt yapinla alakali gozenek açıklığı bu. Siyah noktalarinda var siyah noktani tamamen alsanda boyle nokta nokta aciklik kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?