Siyah nokta mi?

Sizce ne?

• Siyah nokta

• Gözenek açıklığı

• Yakın çekim olduğu için öyle çıkmış. Birşey yok

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Yagmurr92

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
10
0
1
25
Mune biliyorum yanlış yer ama sadece 12 saat istiyorum senden nolur .

Merhaba ablalarim. Bu burnumdakı şeyler ne Allah aşkına. Pazar gunu Cilt bakimimı yaptırdığım halde böyle şeyler var. Kafayı yiyeceğim. Arkadaşlarım yakın çekim olduğu için vs. diyorlar ama bilmiyorum ya. Siyah nokta mı, gözenek açıklığı mı? Lütfen yardım edin.

Aynısı bende de var. Siyah noktalarımı alsam da küçük küçük delik gibi kalıyor.
Gözenek açıklığı sanırım ne yapsam geçmedi bende.

Evet çok yakın çekim. Biz dikkat ettiğimiz için görüyoruz ama çoğu insana sordum farketmiyorlarmış bile.

Aynısı bende de var. Siyah noktalarımı alsam da küçük küçük delik gibi kalıyor.
Gözenek açıklığı sanırım ne yapsam geçmedi bende.
Ya gözenek açıklığı mı? Önceden daha çoktu.

Bence siyah nokta. Herkesin burnunda yok cunku bu goruntu gozenek acikligi desek

Gerçekten gozeneklerim mi açık yani? Kafayı yiyeceğim ya.

Bence siyah nokta. Herkesin burnunda yok cunku bu goruntu gozenek acikligi desek

Ama sıkıyorum, hatta yara oluyor ama içinden yağ dışında hiçbirşey çıkmıyor. Önceki halleri ile karşılaştirdim cildimı. Gozenek açıklığı o zaman daha çokmuş. Burayada atiyim hatta.

Siyah nokta bunlar cok da dikkatli baktım. Gozenek açıkladığında bu kadar belirgin karartilar olmaz. Saglam bir temizleme ile hiçbirşey kalmaz. Ilk temizlendigi zaman aciklik kalir düzenli temizleme sonrası pürüzsüz olur.

Gözenek açıklıgi daha kötü dimi ama

Valla cilt yapinla alakali gozenek açıklığı bu. Siyah noktalarinda var siyah noktani tamamen alsanda boyle nokta nokta aciklik kalir

Valla cilt yapinla alakali gozenek açıklığı bu. Siyah noktalarinda var siyah noktani tamamen alsanda boyle nokta nokta aciklik kalir
Eczaneye gidicem şimdi. Off gözenek açıklığı ile ilgili krem varmış ondan alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…