Maske Tarifleri Siyah Nokta Temizleme İçin Karbonat Maskesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Canim ya benim siyah noktalarm burun ustunde cok fazla olmaya basladi bu gecirirmi haftada bir denicem
Evde siyah nokta bandi yapabilirsin ben yapiyorum ise yariyor. Toz jelatin ve sut ile yapiliyor. Kullanacagin miktarda toz jelatini mesela bir tatli kasigi jelatini bir kaba koy ustune bir bucuk tatli kaşığı süt ekle ve 10 saniye ısıt mikrodalga firinda. İlimasini bekle ve ister sadece burnuna istersen yuzune komple sur ve kuruyunca soyarak cikar. Eger dogru sekilde yaparsan cok ise yariyor. İlk yaptigin olmayabilir ama hemen pes etme alisama kadar dene derim. Eger tum yuzune yaparsan da dikkat et kaslarina falan surme cok fena.yoluyor

• 2 çay kaşığı Karbonat
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 çay kaşığı zeytinyağı
  • 4 damla limon suyu
Önce yoğurdu ve karbonatı birbirine güzelce karıştırıp, ardından limon suyunu ve zeytin yağını ekleyerek güzelce karıştıralım. Hazırladığınız karbonat maskesini fazla bekletmeden, göz çevrelerine fazla yaklaştırmadan, hızlı bir şekilde yüzünüze uygulayın. Yüzünüzde en fazla 5 – 6 dakika beklettikten sonra normal ısıdaki su ile yıkayın. Haftada 1 kere uygulamanız yeterli olur.

• 4 çay kaşığı Karbonat
  • yeteri kadar su
Karbonatı bir kaseye koyalım ve azar azar su ilave ederek, karışımımız maske kıvamı alana kadar karıştırmaya devam edelim. Karışımımız kremsi bir kıvama geldikten sonra cildimize uygulayalım ve 5 – 10 dakika kadar yüzümüzde bekletelim.Bu maske yüzdeki gözenekleri açar, yüzdeki yağ fazlasını alır ve sivilcelere iyi gelir. Haftada 1 kez olmak üzere bu maskeyi uygulamak cildinize iyi gelecektir. 1 kereden fazla uygulamayı tavsiye etmiyoruz.

X