Merhaba arkadaşlar, cildim karma bir yapıya sahip krem kullanamıyorum yağlı, bazen de kurudugu oluyor. günde bir defa gül suyu ile temizliyorum ama ona ragmen her gecen gün yüzümde sanki yeni bir siyah nokta cıkıyor ve işin ilginci gittikçe büyüyerek yer ediiniyor orada. Normalde de küçüklükten beri var olan benlerim var ama onların dısında sonradan cıkanlar da büyüyup yerleşiyor. Sizce ne yapmalıyım? Daha evvel baska kategoride yazdım ama maalesef geri dönüş olmadı, buraya yazmaya karar verdim[/QUOTE
Jelle falan geçmez.işaret parmaklarınıza kağıt havlu sararak tırnak kullanmadan hepsini sıkıp temizlemelisiniz.yapamam derseniz güzellik merkezinde cilt bakımı olarak belli aralıklarda yaptırın
Düzenli cilt bakımını yaptırdığımdan beri evde yapılan yöntemlere karşıyım. Resmen ellerimizle mahvediyormuşuz cildimizi. Siyah nokta temizlerken tırnak izleri mi dersin gözenekleri iyice açmak mı dersin, sivilceden kurtulayım derken iz bırakmak mı dersin.. Şimdi 1,5 ayda bir 75 liraya cilt bakımımı yaptırıyorum siyah noktasız cilt tonu düzgün sivilcesiz tertemiz yüzle yaşıyorum.
aslında sanki en mantıklısı bu. düzenli yapmadıktan sonra ne yaparsan yap yetersiz.
kızlar ankarada varsa işe yarar, güvenilir cilt bakımı yapan bir güzellik salonu yazsanız ya. negzel olurdu.
Ya da İstanbulda varsa iyi bir yer tavsiyelerinizi bekliyorum
Kesinlikle. Ve farkında olmadan daha çok paramız gidiyor. Üstelik psikolojimiz de bozuluyor. Gidip tertemiz hiç kendin uğraşmadan kafan rahat bir şekilde kurtulmak en güzeli.
aynen temizinden halletmek en mantıklısı. ben bir ara araştırdım ankarada ama güvenip gidemedim. sonuçta cilt bu her yere de emanet edilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?