siyah nokta

hepcocuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
362
123
53
Merhaba arkadaşlar, cildim karma bir yapıya sahip krem kullanamıyorum yağlı, bazen de kurudugu oluyor. günde bir defa gül suyu ile temizliyorum ama ona ragmen her gecen gün yüzümde sanki yeni bir siyah nokta cıkıyor ve işin ilginci gittikçe büyüyerek yer ediiniyor orada. Normalde de küçüklükten beri var olan benlerim var ama onların dısında sonradan cıkanlar da büyüyup yerleşiyor. Sizce ne yapmalıyım? Daha evvel baska kategoride yazdım ama maalesef geri dönüş olmadı, buraya yazmaya karar verdim

benim de cildim karma sizin gibi. çok araştırdım ama siyah nokta işi zor. la roche nin yüz yıkama jeli ve sıkılaştırıcı toniği var onlar iyi geldi diyebilirim. bazen de burun bantlarından kullanıyorum siyah nokta için. kil maskesi de tavsiye ediliyor. onu da bir kaç kez kullandım. fena değil ama devam ettiremedim. bence gül suyu karma ciltte pek etkili olmuyor onu da denemiştim.

garnier üçü bir arada, kil maskesi ve üzerine de tonik kullanıyorum. biraz işe yarıyr.
kesin çözümünü bulamadım.
ben de takipteyim :)

Siyah nokta için yıllar önce aktardan sığır iliği aldım, yarım cay kaşığı iliğe iki çay kaşığı süt ekleyip mikrodalgada 10 15 saniye tutup hemen sürüyorsun sonra kuruyo öle bi cıkıyoki bunlar bendenmi çıkmış diyorsun

Yabancı kızların videosu var YouTube da ordan görmüstüm ben

Merhaba arkadaşlar, cildim karma bir yapıya sahip krem kullanamıyorum yağlı, bazen de kurudugu oluyor. günde bir defa gül suyu ile temizliyorum ama ona ragmen her gecen gün yüzümde sanki yeni bir siyah nokta cıkıyor ve işin ilginci gittikçe büyüyerek yer ediiniyor orada. Normalde de küçüklükten beri var olan benlerim var ama onların dısında sonradan cıkanlar da büyüyup yerleşiyor. Sizce ne yapmalıyım? Daha evvel baska kategoride yazdım ama maalesef geri dönüş olmadı, buraya yazmaya karar verdim[/QUOTE
Jelle falan geçmez.işaret parmaklarınıza kağıt havlu sararak tırnak kullanmadan hepsini sıkıp temizlemelisiniz.yapamam derseniz güzellik merkezinde cilt bakımı olarak belli aralıklarda yaptırın

Siyah noktalara çözüm yok, hele ki genişledikçe.
Sürekli ilgilenirsen günlük gidiyor sonra tozdan yine geliyorlar.
Onları sevmeliyiz bence(=
Ben şu mükemmel üçlüyü kullanıyorum ve iyi geliyor. Garnier ürünü ne yazık ki sivilce yaptı bende.
Tanıdığım da limon kürü yapıyor ama o da cildimi kuruttu.

Clean_Clear-Siyah-Noktalari-Temizleme-Serisi1.jpg

Bu videodaki yumurta beyazı maskesini şiddetle tavsiye ederim. Hem doğal temizliyor hem de diğer temizleyiciler gibi gözenekleri açmıyor aksine sıkılaştırıyor.

Merhaba

Benim cildim de karma.

Ben hafta da 1 karbonat ile peeling yapıyorum. Ve nemlendiriyorum.

1 ay önce başladım iyi geldi gibi size de tavsiye ederim.

Kesin çözümü yok bunun :(
En iyisi ayda bir güzellik merkezinde temizletmek. Evde de buharla falan yapılabilir.
Hiçbir bant, maske, tonik tam çözüm olmuyor.

Düzenli cilt bakımını yaptırdığımdan beri evde yapılan yöntemlere karşıyım. Resmen ellerimizle mahvediyormuşuz cildimizi. Siyah nokta temizlerken tırnak izleri mi dersin gözenekleri iyice açmak mı dersin, sivilceden kurtulayım derken iz bırakmak mı dersin.. Şimdi 1,5 ayda bir 75 liraya cilt bakımımı yaptırıyorum siyah noktasız cilt tonu düzgün sivilcesiz tertemiz yüzle yaşıyorum.

Düzenli cilt bakımını yaptırdığımdan beri evde yapılan yöntemlere karşıyım. Resmen ellerimizle mahvediyormuşuz cildimizi. Siyah nokta temizlerken tırnak izleri mi dersin gözenekleri iyice açmak mı dersin, sivilceden kurtulayım derken iz bırakmak mı dersin.. Şimdi 1,5 ayda bir 75 liraya cilt bakımımı yaptırıyorum siyah noktasız cilt tonu düzgün sivilcesiz tertemiz yüzle yaşıyorum.

aslında sanki en mantıklısı bu. düzenli yapmadıktan sonra ne yaparsan yap yetersiz.

kızlar ankarada varsa işe yarar, güvenilir cilt bakımı yapan bir güzellik salonu yazsanız ya. negzel olurdu.

aslında sanki en mantıklısı bu. düzenli yapmadıktan sonra ne yaparsan yap yetersiz.

kızlar ankarada varsa işe yarar, güvenilir cilt bakımı yapan bir güzellik salonu yazsanız ya. negzel olurdu.

Kesinlikle. Ve farkında olmadan daha çok paramız gidiyor. Üstelik psikolojimiz de bozuluyor. Gidip tertemiz hiç kendin uğraşmadan kafan rahat bir şekilde kurtulmak en güzeli. :rolleyes:

Kesinlikle. Ve farkında olmadan daha çok paramız gidiyor. Üstelik psikolojimiz de bozuluyor. Gidip tertemiz hiç kendin uğraşmadan kafan rahat bir şekilde kurtulmak en güzeli. :rolleyes:

aynen temizinden halletmek en mantıklısı. ben bir ara araştırdım ankarada ama güvenip gidemedim. sonuçta cilt bu her yere de emanet edilmez.

aynen temizinden halletmek en mantıklısı. ben bir ara araştırdım ankarada ama güvenip gidemedim. sonuçta cilt bu her yere de emanet edilmez.

Evet çok önemli. Mutlaka vardır buralardan gidenler. Diğer başlıklarda da olabilir.

Back
X