H Hevale Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2013 28 0 6 35 İstanbul 10 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Hevale #1 Kızlar slm. Kuru bir cilde sahibim burnumun üzeri siyah noktalar dolu denemediğim yöntem kalmadı. Forumda okuyorum bi çok kişi sonuç almış ben deniyorum hiçbirşey olmuyor. Lütfen kısa sürede kesin sonuç aldığınız yöntem varsa yazın çok mutlu olurum.
Kızlar slm. Kuru bir cilde sahibim burnumun üzeri siyah noktalar dolu denemediğim yöntem kalmadı. Forumda okuyorum bi çok kişi sonuç almış ben deniyorum hiçbirşey olmuyor. Lütfen kısa sürede kesin sonuç aldığınız yöntem varsa yazın çok mutlu olurum.
H hazal_diren lafa bakarım laf mı diye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2008 4.086 613 448 10 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Hevale #2 neutrogena visibly clear arındırıcı peeling'i veya seriden başka bir ürünü deneyebilirsin. ben memnun kaldım. düzenli kullanmak lazım.
neutrogena visibly clear arındırıcı peeling'i veya seriden başka bir ürünü deneyebilirsin. ben memnun kaldım. düzenli kullanmak lazım.
H Hevale Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2013 28 0 6 35 İstanbul 16 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Hevale #3 micra .!.: neutrogena visibly clear arındırıcı peeling'i veya seriden başka bir ürünü deneyebilirsin. ben memnun kaldım. düzenli kullanmak lazım. Genişletmek için tıkla... hangi cilt tipine uygun bu ürünler canım?
micra .!.: neutrogena visibly clear arındırıcı peeling'i veya seriden başka bir ürünü deneyebilirsin. ben memnun kaldım. düzenli kullanmak lazım. Genişletmek için tıkla... hangi cilt tipine uygun bu ürünler canım?