siyah noktalar için maskeler ,ürünler,doğal yöntemler...

jetli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
71
0
36
Ankara
siyah noktalar hakkında bir çok konu açılmış hala da açılmaya devam ediyor.konular çok ama hala çözüm yok.
bazı arkadaşlar da bir çok yöntem denemiş sonuç alamamış ve ciltlerinin artık yıprandığını söylüyor.bazı arkadaşlar
hangi yöntem etkili teredütte kalıyorlar ve yüzlerine bir şey süremiyorlar.düşündümde herkes bugüne kadar yaptığı yöntemleri ve siyah noktalar üzerinde nasıl bir etki
bıraktığını paylaşsa; hem çok fazla yöntem denenmemiş olur hemde olumlu sonuç verecek bir yöntem bulunur...
kısacası siyah noktaları tek bir başlık altında toplayalım artık.

önce ben başlıyorum.
1.denediğim yöntem:cildiyeci tavsiye etmişti.noviderm cilt temizleyici aldım.kokusu dışında güzeel bişi göremedim.sabah akaşam yıkıyordum cildimi.düzenli yıkadım diye hatırlıyorum.ama bitirmemiştim.(yaklaşık 2 ay kullandım)
2.denediğim yöntem: nivea burun bantları.haftada bir kere kullanıyorum.bandı çıkrdığımda banttaki görünt beni mutlu eddiyor.ama aynaya baktığımda hiç bişi değişmemiş gözüküyor.pratik olduğu için hala kullanmaya devam ediyorum.en azından daha etkilisini buluncaya kadar devam etcem.(4 ay kullandım ve kullanmaktayım hala)
3.yöntem:kese .banyo çıkışınd kese uyguluyorum .yumuşacık yapıyor yüzü.ama siyah noktalar gidiyormu gerçekten hala anlamadım.bir kaç yerde kesenin de iyi bir yöntem olmadığını okudum tereddütteyim.(2 ay kullandım ve kullanmaktayım)
4.yöntem:limon -yoğurt maskesi.burda okudum yaptım.bir kere yaptım .bi değişiklik olmadı zaten bir kerdende beklemiyordum
bu yöntemlerin hiç bir zararı olmadı yüzüme bunuda belirtmeliyim.

sıra sizde arkadaşlar hadi cevaplarınızı bekliyorum.....

Son düzenleme:
bendede siyah noktalar var bazen sıkıyorum sıktıgım yerler yara oluyor cildim çok yağlı siyahnokta için yeni duydum daha denemedim ama deneyecegim yarımpaket yaşmayayumurta akı biraz süt karıştır vesür 15 20 dakika sonra yıka bakalım ne olacak

duştayken suyu normal duş ısısından daha yükseltip sadece siyah noktalı bölgeye dayanabildiğim kadar tutuyorum haliyle yumuşuyo elinizle (tıknak değil parmak ucu ile ovalayın) gerçekten elinizde kalıyo görüyorsunuz o mutluluk paha biçilemezzzzzzz :)) :))

canım ya cidden sıkmak iyi bir yöntem değil bence.yüzüne zarar veriyor.bu yöntemi nerden duydun?deneyen olmuş mu hiç?verdiğin cevap için teşekür ederim=)

çok ilginç ya .dediğin gibiyse kolaymış :)sende azalma oldumu ?yüzünde farkediyormusun yani.benm de burnuma yaptığım bantlarda görüntü güzel oluyor yüzümde bi değişiklik yokcevabın için teşekür ederim bu arada=)

oluyor tabiki ama uzun süreli bi yöntem değil her seferinde yapınca azalma oluyor fakat tamamen geçtiğini söyleyemem :)) çıkıncada tonik ve nemlendirici kullanıyorum tüm yüzüme gerçekten pürüzsüz oluyor :))

hm anladım canım.yine bu formda bi yöntem daha gördüm.çok etkilymiş sabun ve şeker! bu şekerin hikmeti ne ya :)

yaklasık 8 yıldır siyah noktalar ve sivilcelerle ugrasıyorum. 21 yasındayım sivilceler gitti ama siyah noktalar heryerdeler..
Burun bantlarını tavsiye edebilirim. ilk yaptıgınızda bisuru siyah noktanın banta yapıstıgını goruyorsunuz ama burnunuza baktıgınızda bi okadar daha duruyo :))
ama yinede mutlu ediyo insanı :)

yapmadım canım.bende yapmayı düşünüyorum.haberleşelim
keşke konuya biraz daha cevap yazan olsa ya daha çok bilginsek ....

arkadaşlar aynı içerikli konu neden açıyorsunuuz ?ben burda herkes için çırpınıyorum

Merhaba herkese. Off valla şu siyah noktalar yazın 2 katına çıkyor bende. Zamanım ürün araştırmakla geçiyor. Şu anda yüzümü softto sivilce sabunuyla yıkıyorum, ardından Avon siyah nokta temizleyici toniği kullanıyorum. Aslında yüzümü nemlendirmem gerek ama hava çok nemli. Bir süre avonun professional daily correcting lotion kullandım. Cildim dahada yağlandı ve cilt altında komedonlar (beyaz nokta) oluştu. Haftada 2 defa yine avonun clearskin proffesional peelingini kullanıyorum, fena sayılmaz. Birde yine 1-2 defa gözenek için clearskin ısınan thermal maskesini-bu maskeyi beğeniyorum. Normalde cildim kışın karma. Yazın ise t-bölgemden yağ fışkırıyor. Neyse acaba noviderm boreade ürünlerimi kullansam diye düşünüyorum. Cilt altındaki Komedonlarıda temizliyormuş. Onları temizleyen siyah noktaları daha kolay temizler. Zaten siyah noktalar beyaz noktaların açık hali yani havayla temas ettiği için kararmış (hava ile temas ettiği için kararan yarım elma gibi ) halleri sadece. Kullanırsam gelişmeleri yazarım.

Son düzenleme:

canım sivilceler nasıl gitti

kızlar yedklernize dikkat edin sivilce tamamen yağdan oluşuo bde stresten uzak durun derm bol bol yüzü yıkayn

çilek yağı demişlerdi bir yerdede..birde lush ın maskesi vardı bitane..ya ben çok şikayetçiyim siyah noktalarımdan kil maskesi yaptım hiçte işe yaramadı buhar banyosuda yazın çekilmiyor..napıcam bilmyrm..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…