Siyah noktalar icin roucuttane kullanmalimiyim?

kardelen086

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
821
21
118
Hollanda
Merhaba
Ben yurtdisinda yasiyorum.burda o ilaci bana vermedikleri icin ilaca baslayip kontrolunu burda yaptirmak istiyorum.benim problemim heryerimds vucudumda dahil cook fazla siyah nokta olmasi.kocaman gozeneklerde tabi. Sivilce falan yok yuzumde.sizcd bunun icin roucuttane kullanmaliyim.yardimci olursaniz coook sevinirim

Bence bu kararı kendin vermelisin, ağır bir ilaç... hem zaten doktorun yazacakmi testleri uygun görecekmi bilmiyosun...
Bu kullanan arkadaşımda fayda etmedi bu arada bosyereee icmis oldu...

Kullanmayın çok çok fazla yan etkileri var. Geçenlerde haberlerde bir kadın bu ilaç yüzünden karaciğerlerini kaybettiğini anlattı. İlacı yazan doktoru şikayet etmiş hatta. Cildi aşırı kurutuyor. Karaciğerlere çok zararlı. Zaten sayfalarca yan etkisi var kutunun içinde aman diyim

Merhaba
Ben yurtdisinda yasiyorum.burda o ilaci bana vermedikleri icin ilaca baslayip kontrolunu burda yaptirmak istiyorum.benim problemim heryerimds vucudumda dahil cook fazla siyah nokta olmasi.kocaman gozeneklerde tabi. Sivilce falan yok yuzumde.sizcd bunun icin roucuttane kullanmaliyim.yardimci olursaniz coook sevinirim

Direk hayır diyorum.
O ilacın ne kadar ciddi yan etkileri var hiç okudunuz mu?

Siyah nokta için o ilaç kullanılmaz.
Cildinizi düzelteceğim diye karaciğerinizi bozmayın ;)

Bu ilacı kullandığı için karaciğerini kaybetmek raddesine kadar gelen kadının haberini ben de izledim..

Yani alt tarafı bir siyah nokta. Çapı ne kadar büyük olabilir ki? Medikal uygulamaları deneyin, düzenli olarak cilt bakımı yaptırın, yediklerinize dikkat edin, cildinizi temiz tutun ama yan etkisi bu kadar külfetli bir ilacı kullanmayın derim.

Ha yok ben siyah noktalarım uğruna karaciğerimden olma riskini kabul ediyorum diyorsanız tabii o da bir tercih.

sadece sihyah nokta için kullanmayın tabiki!! o çok yağlı, aşırı sivilceli ve sorunlu ciltler için. sizin cildiniz sorunlu değilse ters tepki verir ve cildiniz aşırı kurur bu sefer daha kötü olur. siyah nokta için bol bol maske yapın. kil maskesi siyah maskeler maya maskesi vs.

Siyah nokta için kullanılacak bı ilaç değil
Yurt dışında birçok yerde yasaklandı zaten

Siyah nokta için ona uygun temizleme yapmalısınız ya da merkezlere gidin cildinizi temizlesinler her ay

Tıkanan gözenekler temizlenip gözenekler sıkılaştırıci bakımla desteklenir tekrarlanması önlenir

Karaciğerini kaybetti geçen gün bir kadın ilaç yüzünden. Doktora gidin. O size ne ilaç yazarsa onu kullanın.
Söylediğiniz ilaç çok ağır bir ilaç ben kullandım.
Siyah noktalar için bakım yaptırın, doktora gidin

Sadece siyah nokta var diye doktor bu ilaci yazmaz diye dusunuyorum . Fazlasiyla agir bir ilac cevremde kullananlar oldu cildi cok kurutuyor .

Kesinlikle hayir.

Alternatif tiptan cozum bulamadin mi? Cok mu ciddi sorun? Benim de cok vardi ama thai masaji yapan bir merkezdeki kadin bi karisim satti bana. Icerigini soylemiyor. Yillardir gecmeyen seyler gecti.

Pes etmeden arastir. Ama asla o ilaci kullanma derim.

kardeşim bu ilacı kullandı siyah noktalar içi.bir ay sonra resmen bütün siyah noktalara dışarı pörtlerdi hepsi aktı dışarı çıktı.bi dahada oluşmadı.

Mesajlariniz icin cok tesekkur ederim. Bu ilaci kullanmadi senelerdir dusunuyodum. Benim vucudumdada var siyah noktalar ve cok yagli bi cildim var.hala kararsizim :(

Vucudunuzda ki Siyah noktalariniz icin guzel bir kese ve arkasina soğuk duş öneririm. Ama ilaci kesinlikle kullanmayin.

Kesinlikle hayir.

Alternatif tiptan cozum bulamadin mi? Cok mu ciddi sorun? Benim de cok vardi ama thai masaji yapan bir merkezdeki kadin bi karisim satti bana. Icerigini soylemiyor. Yillardir gecmeyen seyler gecti.

Pes etmeden arastir. Ama asla o ilaci kullanma derim.
Huu kadinla iletisime gecmek lazim adresi ozelden mesaj atabilir misiniz?

Merhaba
Sakınnnnnn siyah nokta için olacak şey değil, çok ağır bi ilaç o !

Back
X