merhaba arkadaşlar bnm yüzmde(dha doğrusu burnumda) o kadar çok siyah nokta varki anlatamam saymaya matematik yetmez :)) annem de bana sebamedin sabununu almıs 2 gündür kullanıyorum acaba kullanıp ta memnun kalan varmı?
bide gözeneklere iyi gelirmi gözeneklerim açldı kocaman oldu ve gözeneklerimin olduğu bölgede pembe renk cildim daha yaşlı yıpranmış gözüküyo bu sabun bunada çare edermi acepp??
not: yüzüme gülsuyuda sürüyorum sıkılaştırsın die kötü bi etki etmez dimi?
_____________________--______________
6.günde siyah noktalarım yok denecekkadar azaldı 2-3 tane var onlarda belli oluyo gözeneklerim neredeyse düzeldi:lepi
belki gülsuyundandır) ben herkese tavsiye ediyorum
resmini koyamadım ama adı SEBAMED KOMPAKT zaten üstünde yazı akneli ciltler için gibi bişi yeşil renkli
bide gözeneklere iyi gelirmi gözeneklerim açldı kocaman oldu ve gözeneklerimin olduğu bölgede pembe renk cildim daha yaşlı yıpranmış gözüküyo bu sabun bunada çare edermi acepp??
not: yüzüme gülsuyuda sürüyorum sıkılaştırsın die kötü bi etki etmez dimi?
_____________________--______________
6.günde siyah noktalarım yok denecekkadar azaldı 2-3 tane var onlarda belli oluyo gözeneklerim neredeyse düzeldi:lepi

resmini koyamadım ama adı SEBAMED KOMPAKT zaten üstünde yazı akneli ciltler için gibi bişi yeşil renkli
Son düzenleme: