Siyah noktalar

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Siyah noktalar
Merhaba
Benim burnumun üstünde çok siyah nokta var. Varmı çaresini bilen

Bana da güneş lekesi için önerin ya hayrınaBir de gözenek sıkılaştırıcı(27 yaş)

şekersiz türk kahvesi iç
dibini sür kuruyunca yıka
ben 1 kere yaptım ( benim çok değildi minicicşkj 2 tane var ) hoşuma gitti
ama sınır var haftada 2 ya da 3 kereydi yanlış hatılramıyorsam

edit: kuru ciltler 15 günde 1

Denicem teşekkürler☺

Yüzünü güzelce yika sonra yumurta akını sur üzerine peçete ört bi süre bekle sonra peceteyi al ben böyle yapıyorum

Benimde göz çevremde var güneş lekesi üç dört tane :)
Acaba etkili oluyor mu ?

Cildiyeciye git o aninda sana krem verir hem birsürü şey denemek zorunda kalman

yapman gereken aktardan bir koşu gidip kil maskesi al inan siyah noktaların anında geçicek haftada 1 yaparsan tertemiz olur cildin

Sadece Gratis Magazalarinda satiliyor 11tl fiyati fakat kalmiyor kapis kapis gidiyor dikkat et
Himalaya nın tüm neem ürünleri süper Hatta neem bitkisi kendi başına bi mucize sanırım Üstünde beem yazan her markanın ürünü diğerlerinden bi tık önde

Himalaya Neem Mask. Bunu kullan bana şükredeceksin.

Peki bu ürünü kullandıktan sonra hangi toniği kullanmalıyız öneriniz var mı ve ya gülsuyu olur mu, ben hiç anlamam ama kullanmam da lazım o yüzden soruyorum :)

Bana da güneş lekesi için önerin ya hayrınaBir de gözenek sıkılaştırıcı(27 yaş)
Kış geldiğinde yani kasım ve mart ayları arasında dermapen işlemi yaptırırsanız çok güzel olur.Hem gözenekler için hem lekeler için cildin üst tabakasını mikro iğnelerle kazıyıp sonrasında c vitamini içeren serumlarla besleme işlemi yalnız 3 gün evden çıkmamanız gerekiyor bu üç gün içinde de doku düzenleyici kremlerle destekleniyor cilt yani bildiğiniz yara oluyor kabuk bağlıyor sonrasında bebek gibi bir cilt çıkıyor alttan gözeneklerde sıkılaşıyor lekeler kayboluyor sonra yazında güneş koruyucusuz çıkmazsanız dışarı tekrar lekelenmez

Öyle kafaniza göre ürün kullanmayin bi sürü daha cilt sorunu yaratirsiniz.Baskasina iyi gelen sizin suratinizi mahvedebilir Güvenilir bi güzellik merkezinde cilt temizliği yaptirin önce sonrasinda cilt tipinize uygun ürünlerle sabah-akşam temizleyici-tonik-nemlendirici üçlüsünü düzenli olarak kullanin haftada iki kerede yine cilt tipinize uygun maske+peeling uygulamalari yapın Zaten adam akıllı bir merkeze gittiginizde onlar sizi bilgilendirir. Bol su için ve sigara kullaniyorsaniz bırakın. Siyah noktalardan kurtulmak istiyorsaniz önce temizletip sonra o gozeneklerim dolmasini engeleyeceksiniz..Yoksa tek bi ürünle mucize beklemeyin

En dogrusu tabiki iyi bir salonda derinlemesine temizlik yapilmasi. Bunun icin imkaniniz yoksa önce yüzünüzü temizleyin sonra buharda gözenekleri açın sonra peceteyle burnunuzdaki siyah noktalari bastirin dikkat edin tirnaklarini batirip cilďinizi zedelemeyin. Yüz temizlik fircasiyla yuzunuzu kukurtlu sabunla iyice fircalayip temizleyin. Sıkılastirmak icin buz kuplerini yada buzlukdaki icisu dolu buz siselerini yuzunuzde gezdirin . 30 40 dk sonra nemlendirici krem surun.

Kremler peelingler geçici yarar sağlıyor ben zeitgard 1 yüz temizleme cihazını kullanıyorum siyah noktalarım gitti gözeneklerim sıkılaştı lekeler bile gidiyor yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…