Evet hemen alıyorum teşekkür ederim ☺Himalaya Neem Mask. Bunu kullan bana şükredeceksin.
Denicem teşekkürler☺şekersiz türk kahvesi iç
dibini sür kuruyunca yıka
ben 1 kere yaptım ( benim çok değildi minicicşkj 2 tane var ) hoşuma gitti
ama sınır var haftada 2 ya da 3 kereydi yanlış hatılramıyorsam
edit: kuru ciltler 15 günde 1
Sadece Gratis Magazalarinda satiliyor 11tl fiyati fakat kalmiyor kapis kapis gidiyor dikkat etEvet hemen alıyorum teşekkür ederim ☺
Benimde göz çevremde var güneş lekesi üç dört tane :)şekersiz türk kahvesi iç
dibini sür kuruyunca yıka
ben 1 kere yaptım ( benim çok değildi minicicşkj 2 tane var ) hoşuma gitti
ama sınır var haftada 2 ya da 3 kereydi yanlış hatılramıyorsam
edit: kuru ciltler 15 günde 1
Himalaya nın tüm neem ürünleri süper Hatta neem bitkisi kendi başına bi mucize sanırım Üstünde beem yazan her markanın ürünü diğerlerinden bi tık öndeSadece Gratis Magazalarinda satiliyor 11tl fiyati fakat kalmiyor kapis kapis gidiyor dikkat et
Himalaya Neem Mask. Bunu kullan bana şükredeceksin.
Yoğun cilt bakımı yaptırmanız gerekir sonrasında da 10 günde bir evde pleening yaparsanız tertemiz olur.Siyah noktalar
Merhaba
Benim burnumun üstünde çok siyah nokta var. Varmı çaresini bilen
Kış geldiğinde yani kasım ve mart ayları arasında dermapen işlemi yaptırırsanız çok güzel olur.Hem gözenekler için hem lekeler için cildin üst tabakasını mikro iğnelerle kazıyıp sonrasında c vitamini içeren serumlarla besleme işlemi yalnız 3 gün evden çıkmamanız gerekiyor bu üç gün içinde de doku düzenleyici kremlerle destekleniyor cilt yani bildiğiniz yara oluyor kabuk bağlıyor sonrasında bebek gibi bir cilt çıkıyor alttan gözeneklerde sıkılaşıyor lekeler kayboluyor sonra yazında güneş koruyucusuz çıkmazsanız dışarı tekrar lekelenmezBana da güneş lekesi için önerin ya hayrınaBir de gözenek sıkılaştırıcı(27 yaş)
Himalaya neem tonik var tabi ki oPeki bu ürünü kullandıktan sonra hangi toniği kullanmalıyız öneriniz var mı ve ya gülsuyu olur mu, ben hiç anlamam ama kullanmam da lazım o yüzden soruyorum :)
Kullandınız mı tecrübelerinizi bizimle paylaşmanızı isterdim :)Evet hemen alıyorum teşekkür ederim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?