Lekeler, Çiller Siyah noktalarim ve lekelerim :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

rabikkk

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
16
0
6
Adana
Ben esmerim ama cildimin rengi guzel bi esmer degil. Siyah noktalarimdan kaynaklandigini dusunuyorum. Cildim yagli. Ten rengimi duzenleyici ve siyah noktalarimi giderici bi formulunuz var mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lutfen yardimci olun kizlar sizden bir umut bi sey bekliyorum

Lutfen yardimci olun kizlar sizden bir umut bi sey bekliyorum

Öncelikle yüzünü temizlerken jel,kremsi temizleyiciler yerine sabunla temizle.Eczanelerde satılan sebamed sabunun yağlı ciltler olanından kullanabilirsin.Geceleri yüzüne limon sürüp öyle uyu.Arkadaşında dediği gibi sirkeyi suyla seyreltip yüzüne sürebilirsin.

Ben esmerim ama cildimin rengi guzel bi esmer degil. Siyah noktalarimdan kaynaklandigini dusunuyorum. Cildim yagli. Ten rengimi duzenleyici ve siyah noktalarimi giderici bi formulunuz var mi ?

Ten renginin düzelmesi içinde düzenli olarak pirinç suyunu sürebilir ya da pirinç ununu suyla karıştırarak maske yapabilirsin.Limonda ten rengini düzeltmede yardımcı olacaktır.

kükürt sabunu mucize gibi ürün natural soap yazıyor doğal bir ürün benımkisi , t bölgesi yaglı benımde kullanıyorum çok faydasını gördüm yaglı ciltten kurtuldum sabah akşam bir kez yıkıyorum sabunla ardından gül suyuyla nemlendiriyorum sıkıntı yok siyah nokta gideriyor ve cilti beyazlatıyıp paratıyor ışıl ışıl oluyor cilt..

izgüben lekelere iyi gelir mi pekii.. renk açıyoooomuuşşş :) olleyyyyy :) lekelerden muzdaribim bende :(

Bir süredir giremiyordum hesabıma sonunda girebildim. Yazdıklarınızı belirli aralıklarla deneyecegim cok tesekkur ederim a:KK60::KK60:

Back
X