• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı siyah saç,gelin başı çelişkisi

ozaman konu kapanmıştır siyahta topluca hemfikiriz siyah saçlı bir gelin olucaksın tamda hayallerinde gibi....kuzenine gelince siyah saçla büyük veya küçük şehirin alakası yok insanın havasıyla alakalı havası cazibesi varsa geçtiğinde baktırıyosa aaa ama saçları siyah köylü diyip başını mı çeviriyor kendisi eminim bakıyordurr yani diyeceği o ki herkes şahsına münasırdır hernekadar bende çok sık saç rengi değişsemde:1:he hee

:):) onun düşüncesine göre,ben küçük şehirde yaşadığım için bana burdaki kuaförler ''siyah saç'' yapacak kadar fikir veriyorlarmış :)))) ilginç bir yorum değilmi ? ıspartalıyım bu arada...bilen arkadaşlar vardır muhakkak,kendimi ufacık bir yerde yaşıyo sandım sabahtan beriii :D

ama bunları duymak iyi geldi sağol canım

canım internetten alıntı yaptığım siyah saçlı ve siyaha yakın tonlardaki saç renklerine sahip gelin fotoğrafları ekliyorum belki itici durmadığı konusunda sana bir yol göstermiş olur şimdiden mutluluklar:71::54:

Eki Görüntüle 159184 Eki Görüntüle 159185 Eki Görüntüle 159186 Eki Görüntüle 159189 Eki Görüntüle 159188 Eki Görüntüle 159187

resimler ALINTIDIR

canım ellerine sağlık,gerçekten bir kere daha içime sindi.
mutluluk dileklerin içni ayrıca teşekkür ederimm :))

ilk bulduğum resimler onlardı ekledim ama gelin başları güzel yapılmamış tabi senin gelin başın daha güzel olacaktır eminim ben sadece rengin itici durmadığını göstermek için ekledim

sen siyah saçla çok güzel bir gelin olucaksın inan buna :34: mutluluğunuzun daim olması dileğiyle :71:

resimlere de baktım bi arkadaş paylaşmış ama senin mavi siyah olucak birde makyajın daha pırıltılı şööle daha daha iyi olucaktır fresh bir yüz capcanlı wuuww:66:

ayyy güzelmi olucam neee....gaza geldim yahu :):)

tamamdır,siyah saça evet!!!

sağolun kızlar tekrar tekrar...:))

ilk bulduğum resimler onlardı ekledim ama gelin başları güzel yapılmamış tabi senin gelin başın daha güzel olacaktır eminim ben sadece rengin itici durmadığını göstermek için ekledim

sen siyah saçla çok güzel bir gelin olucaksın inan buna :34: mutluluğunuzun daim olması dileğiyle :71:

Yaa çok mutlu oldum inanın valla.İnşallah öyle olurum.Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah. Seninde ''kocişine aşkını'' canım ;))

merhaba tatlım bence fikrin cok hos siyah saclı gelinleri hep cok begenmişimdir.siyah olması makyajı ve gelinliği daha bir güzel gösterdiğini düşünüyorum.ama bence düz siyah kalsın mavi siyah olmasın;)

rica ederim şekerim bak bende mesela çok açıksözlüyümdür bu yakıştı bu yakışmadı diye arkadaşlarım birşey alıcaklarında saç rengi değiştireceklerinde bana sorarlar ve tecrübelerimdende faydalanarak siyah yakışana çok yakıyor kesinlikle sende profil seninse belli epey güzel bir gelin olucaksın mutluluklar şimdidenn:1:

Ayy teşekkür ederimm...inşşallah tatlım.o zaman düğünümüzden sonra düğün resimlerimide eklerim beraber görürüz yanılp yanılmadığımızı :64:

merhaba tatlım bence fikrin cok hos siyah saclı gelinleri hep cok begenmişimdir.siyah olması makyajı ve gelinliği daha bir güzel gösterdiğini düşünüyorum.ama bence düz siyah kalsın mavi siyah olmasın;)

maviliği ışıltı kkatsın diye düşünmüştük canım aslında.ama siyah konusunda hemfikir olmakta güzel...önyargılarımdan kurtuldum yaşasın :)) teşekkürlerr...

maviliği ışıltı kkatsın diye düşünmüştük canım aslında.ama siyah konusunda hemfikir olmakta güzel...önyargılarımdan kurtuldum yaşasın :)) teşekkürlerr...

bende haziranda gelin olucam kısmtse heyecanını ve duygularını cok ii anlıorum...mavi ısıltı katar ama düğüne az kaldı maviliği cok net olabilir diye bir tereddüt ettim ama tabi en güzel fikir senindir canım;))

bende haziranda gelin olucam kısmtse heyecanını ve duygularını cok ii anlıorum...mavi ısıltı katar ama düğüne az kaldı maviliği cok net olabilir diye bir tereddüt ettim ama tabi en güzel fikir senindir canım;))

doğru söylüyosun canım aslında o aıdan düşünmedim hiç.ama siyah olduğuna karar verdim ya,maviliği düzlüğü kolay artık :)) seninde şimdiden hayırlı olsun canım bu arada :)

saol canım;) ayy senn cok az kalmıs yaaa...heyecan dorukta mı?

düşündükçe ''noluyo'' falan oluyorum kendi kendime ama şaka gibi geliyo :)) ve zaman geçmiyormuş daha çok varmış gibi...daha heyacanlanamıyorum yani tam anlamıyla...duygusuzmuyum neyim :)):53:

düşündükçe ''noluyo'' falan oluyorum kendi kendime ama şaka gibi geliyo :)) ve zaman geçmiyormuş daha çok varmış gibi...daha heyacanlanamıyorum yani tam anlamıyla...duygusuzmuyum neyim :)):53:

sanırım duygularının bir kısmını yok etmişsin bu telaşta :)) saka bir yana daha ii böyle rahatla olur hepsi

sanırım duygularının bir kısmını yok etmişsin bu telaşta :)) saka bir yana daha ii böyle rahatla olur hepsi

evettt canım valla süper teşhis koydun :)) hiç böyle düşünmek aklıma gelmemişti,sanırım öyle oluyor insan.yada heyecanını gösterecek ortam bulamıyor o kadar çok iş varkiii :) inşallah rahatça olur bakalım,daha evim bile yerleşmedi.mobilyalar falan tamamda çeyizler gitti benim el atmamı bekliyor orda.iş çokk,ay bak şimdi heyecanlandım,(ama yetişmicek diye) :) Allah sanada bir an evvel bu telaşa başlayıp bitirmeyi nasip etsin canım...

Vallaha ben bir Antepliyle evlendim 2 sene önce.. Antep kültürünü de yavas yavas ogrendim. İlk zamanlar dikkatimi bir şey cekti. Kızlar evlenmeden önce saçlarını sarıya boyatıyorlardı. Anlam verememiştim. Şimdi sizin gibi düşündüklerini sanıyorum.. Şimdi ne zaman bir hatun görsem aha yeni evlenmiş diyorum. O derece çok gördüm evlenen sarı saç ;))
Bence doğalı en guzeli.. Gelininde gelinliginde dogal olması..
Benim saclar koyu kahve ben hiç ellemedim..

Esmer tende beyaz saç da kızıl saç da inanılmaz itici ve yapay oluyor, ne de olsa doğal sarışın ve doğal kızıllar beyaz tenlidir bu nedenle sarı ve kızıl tonları sadece beyaz tenlilere ve açık buğday tenlilere yakışır ve sadece onlarda doğal durur. Burada beyaz tenin bir üstünlüğü yok, yanlış anlamak isteyen böyle sözleri yanlış anlayabiliyor zaman zaman, ama gerçekleri konuşmak lazım. Hangi renge hangi renk yakışır gayet açık ve nettir, göreceli değildir. Esmer bir tende sarı saç kadar itici bir şey olamaz....Esmerler siyah, mavi siyah ve koyu kahve tonlarında boyatırlarsa doğal durur. Arkadaşımız beyaz tenli olduğundan doğal saç rengi koyu değilse siyah saç ifadesini çok sertleştirebilir. Ben bir defa çok koyu bir kestaneye boyatmıştım kaşlarım açık kumral kalmıştı inanılmaz itici ve kötü durdu o saç bende. Herkesin söylediği de ifademi çok sertleştirdiğiydi. Siyahı hiç düşünemiyorum! Ama doğalında koyu renk saç açık ten kombinasyonuna sahip insanlar var, onlara her renk tonu yakışır.
Yine de, arkadaşımızın durumu için benim fikrim düğünden önce saçları ten rengine uygun açık kahve tonlarına boyatmasından yana... :)

Son düzenleme:
evettt canım valla süper teşhis koydun :)) hiç böyle düşünmek aklıma gelmemişti,sanırım öyle oluyor insan.yada heyecanını gösterecek ortam bulamıyor o kadar çok iş varkiii :) inşallah rahatça olur bakalım,daha evim bile yerleşmedi.mobilyalar falan tamamda çeyizler gitti benim el atmamı bekliyor orda.iş çokk,ay bak şimdi heyecanlandım,(ama yetişmicek diye) :) Allah sanada bir an evvel bu telaşa başlayıp bitirmeyi nasip etsin canım...

amiin tatlım inşallah...Allah evini huzur ve mutlulukla doldursun eşinle aran hep pamuk gibi olsun inşallah...

Bende siyah saçlıyım...Birçok arkadaşım siyah saçın bembeyaz gelınlıge çok ama çok güzel oldugunu düşünüyor ki ben de aynı fikirdeyim kesnlikle çok yakışır...

bence de sacının rengını degıstırme
bole bır rıske yok dugun oncesı
ayrıca makyaj dıye bısey var
harıka bır ten makyajı ıle bole bır sorun oırtadan kalkacaktır
ayrıca bende senın gıbı
bana herkes oyle dıyor
sıyah sacla ıle gelın ol dıye

bende gelinlikte koyu saç rengini tercih edenlerdenim.
daha çok yakıştığını düşünüyrm ama illa aklında soru kaldıysa koyu kahve yapabilirsin siyaha çok yakın bir renk.

Back
X