- 18 Ekim 2011
- 613
- 158
- Konu Sahibi akasyapapatya
Arkadaşlar saçlarımı daha önce siyahtan açıp yine açık kumrala dönmüştüm sıkılıp tekrer siyah yapmıştım göz aşinalığı yaşamıştım şimdi ise kararlı bir şekilde tekrar siyahtan açıcı yardımıyla kumrala döndüm bu sefer göz aşinalığımı yenmiştim ve bu renge sanırım alışıyorum nedenmi tekrar saçımın rengini açtım çünki açık renk avantajlı istediğin renge çevir açık ton olmaya devam eder fakat siyah koyu kestane gibi renklerden hiç bir renge çeviremessin işte bu yüzden karar verdim açık tonlar kullanmaya renk önemli değildi benim için açık renk olması yeterliydi yalnız şöyle bişey oldu rengi açtıktan sonra kafamda fikirler oluşmaya başladı ombre gibiydi saçlarım dipler bakır uçlar altın sarısı kumralımsı,tek renge çevirsem sadece bakır olsa yada sağdece sarı olsa peki boyamı açıcımı diye düşünürken bu fikri sizlerle paylaşmaya karar verdim.sizlerinde düşüncelerini merak ediyorum.şuanki saçımın rengi güneş ışığında bakırlıklar bu şekilde parlıyor.küllü boyalar bakırlığı kapatıp sarıları çoğaltırmı?kullandığım malzemeler iki kutu tek renk olması için ne yapmalıyım sizce sarıların çoğalması ilk tercihim