Kizlar merhaba sacimi daha once hic boyatmadim orjinal sacim koyu kahverengi ama siyaha boyatmak istiyorum bi yandan da yakismazsa diye korkuyorum eger begenmezsem aktiktan sonra hicbir islem yapmazsam orjinale doner mi ne kadar surede doner ve nasil gorunur?
boyamak istiyosan koyu kahve al oda siyah cikiyo hem siyaha nazaran daha rahat akar hem de boyle simmsiyah olmaz ben koyu renk istedigimde koyu kahve aliyorum gayette siyah oluyo dene derim
Kizlar merhaba sacimi daha once hic boyatmadim orjinal sacim koyu kahverengi ama siyaha boyatmak istiyorum bi yandan da yakismazsa diye korkuyorum eger begenmezsem aktiktan sonra hicbir islem yapmazsam orjinale doner mi ne kadar surede doner ve nasil gorunur?
Ya siyaha boyatacam zaten ya da hic ama o kadar cok merak ediyorum ki inat oldu resmen ya etrafimdaki herkes cok yakisir diyor ben de oyle tahmin ediyorum ama cok koyu durur ve surekli boya ister diye cok korkuyorum
yarı kalıcı boyayla boya o zaman o daha çabuk akar rengi beğenirsen de kalıcı boyayla boyarsın.. ya da bazı uygulamalar var makyajlar saç rengi falan denenebiliyor onlara bir bak..
yarı kalıcı boyayla boya o zaman o daha çabuk akar rengi beğenirsen de kalıcı boyayla boyarsın.. ya da bazı uygulamalar var makyajlar saç rengi falan denenebiliyor onlara bir bak..
Ya kizlar boya en cahil oldugum konu belki de o yuzden cok sey bilmiyorum buraya da yeni katildim cok mutlu oldum cok tesekkurler o zaman en mantiklisi o galiba hepinize cok cok tesekkur ediyorum