Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siyah saç evde nasıl açılır ?? Sacimi sarı tonlarina getirmek istiyorum . Kuaför 250 300 istiyo veremem o kadar . Sacimi açık bi renge boyarsam açılır mi rengi .??
Bura daha aktif diye buraya yazdimDoğal rengi siyahsa, boya hiç yoksa saçınızda yoğun açıcılara gerek yok. Normal açık renkte boyalarla bir kaç boyama sonrası rengi oturtabilirsiniz.
Ayrıca bu tür konuları ilgili bölümlere açarsanız, sizin için de daha verimli olur.
boyamıydı saçın? doğal renktenmi açma yaptınBen c vitamini ile açtım, siyah değil ama 4.0 koyu kahveydi, bilenler bilir siyaha yakın bu da
Eki Görüntüle 1578370 Eki Görüntüle 1578371
Sonuç bu
Ben c vitamini ile açtım, siyah değil ama 4.0 koyu kahveydi, bilenler bilir siyaha yakın bu da
Eki Görüntüle 1578370 Eki Görüntüle 1578371
Sonuç bu
boyamıydı saçın? doğal renktenmi açma yaptın
hıı, benimde küllü kumral boyalı denesem ne renk olur acaba :)boya, bir gaflet anında koyu kahve boyamıştım, doğal saçı açmaz zaten c vitamini
Güzel olmuş saçlarınız.
Ama C vitamini çok kurutuyormuş diye duydum. Kurutmadı mı?
hıı, benimde küllü kumral boyalı denesem ne renk olur acaba :)
Çok soru sordum ama tam tarif alabilirmiyim? c vitami hakkında.ben düz kumralın üstüne mal gibi koyu kahve boyadım işte, seninki sarıya yaklaşır diye düşünüyorum
Çok sağlıklı duruyor ben de o yüzden sordumahanda resim ortada kuzum kuru gibi mi, ben 1 kere yaptım ama bu işlemi, 3 5 yapsam belki kururdu bide her kadın saç kremi kullanmalı bence
Çok soru sordum ama tam tarif alabilirmiyim? c vitami hakkında.
Teşekkür ederim. bayram sonrası denicem olmadı, vururum koyu kahvetabiki
millet eczaneden c vitamini alıyo hani tabletler var ya suda eriyen, ama ben saf c vitamini aldım doa kimya sitesinden, 3 tane aldım, 3 poşet 30 gram, tozları derin bir kaba boşalttım üstüne 1 çay kaşığı da karbonat koydum ben, akabinde karışımı boza kıvamına getirecek kadar şampuan kattım kıvam için netten video bakabilirsin remove hair dye yaz youtube da çıkar insanların nasıl yaptığı, akabinde saçıma boya sürer gibi her yere gelecek şekilde karışımı sürüp başıma bone taktım 1 saat sonra yıkadım, günler geçip banyo yaptıkça açılıyor daha da
bak resimde mesela topuz hali daha koyu açık hali 3 banyo daha görmüş hali, bu arada saçımın uzunluğu ortada, ben bu saça 3 poşet vitamin kullandım sen kendine göre ayarlarsın
Teşekkür ederim. bayram sonrası denicem olmadı, vururum koyu kahve