Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçı nasıl açabilirim yardım..

licx

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
721
0
296
Denizli
kardeşimin saçını siyah boyamıştık okulda çok sorun olduğu açmak istiyor.açık karamel boyadık geçen hafta hiç tutmadı :( hala simsiyah..

uzun zaman siyah kullandıktan sonra değişiklik yapayım dedim kumrala boyadım tam 8 saat uğraştı ve saçlarım keçe gibi oldu yandı...
iki yıldır yawaş yawaş toparlamaya başladı

aa iyi oldu bu beyaz sabunu öğrendiğim dün bi hata yapıp açık kumral saçlarımı böcük siyahına boyadım çok pişmanım kapkapa oldu :25: ne kadar sürede açılır beyaz sabunla yıkasam yada ne renk olur açıldıktan sonra bilen varmı??:5:

benm konularma bak canım orda resimli olarak yayınladım saçımı siyahtan sarıya çevirdim die hemde 1 hafta siz sarı değilde kumral boyarsınz

bu konuyla ilgili birkaç tane açılmış konu var. onları incelersen yararı olur size. boya da boyayı açmıyor şekerim. siyahın üstüne beyaz bile boyasan, nafile...

nasıl yaptın yaaa :5::5:

kolestonun açıcısı çok iyi ama röfle seti değil açıcı ondan bir alırsanz çok iyi açıyor önce onunla açıp sonra üzerine palette açıcı ile açarsnz çünkü koleston paletteye göre daha güçlü ard arda olmaz daha sonra saç turuncu sarıya yakın bişi olcak onun üstünede ne boyarsan tutar kahverengi kumral vs doğal herrenk tutar ben sarı istediğim içn açmaya devam ettm sürekli başardm sayılır şu an saç tonum 8.5 falan 1 ay da 1.00 dan 8.50 çok büyük bir olay herkes şaşırıo kuaförm bile bu nasıl bir hırstır dio :D tekrar açıcı uygulayacağm yakında platn istiorumda

kolestonun açıcısı çok iyi ama röfle seti değil açıcı ondan bir alırsanz çok iyi açıyor önce onunla açıp sonra üzerine palette açıcı ile açarsnz çünkü koleston paletteye göre daha güçlü ard arda olmaz daha sonra saç turuncu sarıya yakın bişi olcak onun üstünede ne boyarsan tutar kahverengi kumral vs doğal herrenk tutar ben sarı istediğim içn açmaya devam ettm sürekli başardm sayılır şu an saç tonum 8.5 falan 1 ay da 1.00 dan 8.50 çok büyük bir olay herkes şaşırıo kuaförm bile bu nasıl bir hırstır dio :D tekrar açıcı uygulayacağm yakında platn istiorumda

Tatlım ben kolestonun yoğun saç açıcısını denedim ama sadece dipler tuttu siyah olan yerlerde tık yok :84: delirmek üzereyim artk bi türlü olmuyo beyaz sabun kullanıyorum şu anda ama onunda bi faydasını göremedim :59: ne yapmalıyım artık yaaa :59: kolestonun röfle seti açıyo diye okudm burda onumu denesem acaba :18:

Back
X