Arkadaşlar saçlarımı 1 yıl önce siyaha boyattım. Fakat dipleri çok az uzamış. Siyah saçlarımdan kurtulmak istiyorum. Kahverengi olsa yeter bana. Ama renk değişmiyor. Var mı bildiğiniz bir yöntem?
Zeki bir arkadaşımın benim maske kasemin içinde hint kınası yapması renkleri benzediği için benim onu maskem sanmam ve saçlarıma uygulamam yüzünden birkaç ay önce simsiyah saçlara sahip oldum. Hint kınası ya, ben ne yapayım?
tek çözüm oryal, onda da iyi yerde de yaptırsanız saçların yanıp lastik kıvamı alması kaçınılmaz. açtırıp, saçlarınız uzadıkça yanan kısımları kestireceksiniz başka çözüm yok maalesef
Siyah saçlarının tadını çıkar bence en güzel renk:) benimde siyah başka renge boyatmak istiyorum tabi arada hatta yıpranmasını göze alıp çok değiştirdim.ama yine siyaha döndüm.alışınca vazgeçilmiyo
Zeki bir arkadaşımın benim maske kasemin içinde hint kınası yapması renkleri benzediği için benim onu maskem sanmam ve saçlarıma uygulamam yüzünden birkaç ay önce simsiyah saçlara sahip oldum. Hint kınası ya, ben ne yapayım?