Siyah saçlarımla başım dertte :(

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
133
Diğer
Arkadaşlar saçlarımı 1 yıl önce siyaha boyattım. Fakat dipleri çok az uzamış. Siyah saçlarımdan kurtulmak istiyorum. Kahverengi olsa yeter bana. Ama renk değişmiyor. Var mı bildiğiniz bir yöntem?

oryal tek yöntem maalesef ama çok iyi bir yerde yaptırın. yanmasın

Siyahtan dönmek çok zordur :(
Ben siyahı denemeyi çok istiyordum sırf bu yüzden cesaret edemedim.

Siyah akmaz, en azından renk fark edecek kadar akmaz.
Yılda 1 bile boyatsa yine siyah siyah kalır, en fazla mat siyah olur.

Sapsarı saçlarımı zamanında siyaha boyamıştım 6 ay sonra çok açık kumrala döndü.
Herboya akar siyahıda pembeside

Zeki bir arkadaşımın benim maske kasemin içinde hint kınası yapması renkleri benzediği için benim onu maskem sanmam ve saçlarıma uygulamam yüzünden birkaç ay önce simsiyah saçlara sahip oldum. Hint kınası ya, ben ne yapayım?:cry:

tek çözüm oryal, onda da iyi yerde de yaptırsanız saçların yanıp lastik kıvamı alması kaçınılmaz. açtırıp, saçlarınız uzadıkça yanan kısımları kestireceksiniz başka çözüm yok maalesef :KK43:

Siyah saçlarının tadını çıkar bence en güzel renk:) benimde siyah başka renge boyatmak istiyorum tabi arada hatta yıpranmasını göze alıp çok değiştirdim.ama yine siyaha döndüm.alışınca vazgeçilmiyo

Beyaz sabunla akitabilirsin.
Ya da actiracaksin baska cozum yok.

Zeki bir arkadaşımın benim maske kasemin içinde hint kınası yapması renkleri benzediği için benim onu maskem sanmam ve saçlarıma uygulamam yüzünden birkaç ay önce simsiyah saçlara sahip oldum. Hint kınası ya, ben ne yapayım?:cry:

yaaa.. fena olmuş.

çıldırabilirdim sanırım evet çıldırırdım.

ve o zeki arkadaş için hissedeceklerimi düşünmek bile istemiyorum :KK11:

Back
X