merhaba kızlar,
benim saçlarımın şu anki rengi siyah, rengi aktıkça boyuyorum 2 3 ayda bir. 1,5 sene önce saçlarımın rengi karameldi, bir anda siyaha döndüm ve çok da beğenildi, yakıştırıldı. erkek arkadaşım da saçlarımın rengine bayılır, siyahtan vazgeçme der bana hep... ben de seviyorum saçlarımı ama arada bir aklıma geliyor, açık renk saçlar (karamel, bakır, bal rengi vs.) insanı sanki daha güzel gösteriyor, daha doğrusu saçı çok güzel gösteriyor. mesela benim saçlarım çok sağlıklıdır
karamel renkliyken saçlarım ışıl ışıl parlardı, canlılığı belli olurdu ama siyah saç sanki biraz gölge katıyor saça. yani yanımda sarışın biri varken kesinlikle o benden daha çok dikkat çekiyor, şu an saçlarımı uzatmaya çalışıyorum. uzun ve siyah çok daha güzel olacağını düşünüyorum ama arada öyle aklıma gelen bu konuyu sizinle paylaşmak istedim
siyahtan dönmenin çok zor olduğunun da farkındayım ne yazık ki. eğer ekleyebilirsem akşam size saçımın eski rengiyle şu anki rengini gösteren fotoğrafları eklerim 
benim saçlarımın şu anki rengi siyah, rengi aktıkça boyuyorum 2 3 ayda bir. 1,5 sene önce saçlarımın rengi karameldi, bir anda siyaha döndüm ve çok da beğenildi, yakıştırıldı. erkek arkadaşım da saçlarımın rengine bayılır, siyahtan vazgeçme der bana hep... ben de seviyorum saçlarımı ama arada bir aklıma geliyor, açık renk saçlar (karamel, bakır, bal rengi vs.) insanı sanki daha güzel gösteriyor, daha doğrusu saçı çok güzel gösteriyor. mesela benim saçlarım çok sağlıklıdır