• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçta kalmalı mı, yoksa değiştirmeli mi? kararsızım.

unlimited

aşık!
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
1.015
2
106
İstanbul
merhaba kızlar,
benim saçlarımın şu anki rengi siyah, rengi aktıkça boyuyorum 2 3 ayda bir. 1,5 sene önce saçlarımın rengi karameldi, bir anda siyaha döndüm ve çok da beğenildi, yakıştırıldı. erkek arkadaşım da saçlarımın rengine bayılır, siyahtan vazgeçme der bana hep... ben de seviyorum saçlarımı ama arada bir aklıma geliyor, açık renk saçlar (karamel, bakır, bal rengi vs.) insanı sanki daha güzel gösteriyor, daha doğrusu saçı çok güzel gösteriyor. mesela benim saçlarım çok sağlıklıdır :nazar: karamel renkliyken saçlarım ışıl ışıl parlardı, canlılığı belli olurdu ama siyah saç sanki biraz gölge katıyor saça. yani yanımda sarışın biri varken kesinlikle o benden daha çok dikkat çekiyor, şu an saçlarımı uzatmaya çalışıyorum. uzun ve siyah çok daha güzel olacağını düşünüyorum ama arada öyle aklıma gelen bu konuyu sizinle paylaşmak istedim :31: siyahtan dönmenin çok zor olduğunun da farkındayım ne yazık ki. eğer ekleyebilirsem akşam size saçımın eski rengiyle şu anki rengini gösteren fotoğrafları eklerim :61:

siyah renk sert gösteriyor insanı
ama bazen yakıştığına öyle bi yakışıyor ki
eminim biçok sarışından çok daha hoş gözüküyor
göze kimisindede peruk gibi duruyo:)
deniz çakır mesela hiç beğenmedim siyah halini
kızıl tonları çok yakışıyordu
esmer tende sarıyı karameli yakıştıramıyorum çok
yapmacık duruyo göze batıyo
karamel tonları bende çok beğeniyorum ve
istiyorum daha sıcak gösteriyor insanı tabi onunda
tonunu tutturmak zor iş:21:

evet siyah saçın da avantajları var mesela daha genç gösteriyor, insanın yüzünü daha canlı ve parlak gösteriyor ve kesinlikle asil bir renk saçta... ama karamel gibi açık tonlar da daha sıcak renkler ve saça ayrı bir güzellik katıyor. of bilemedim şimdi :26: bir yandan da etrafta o kadar çok sarı, karamel renk saçlı kadın var ki sırf bu sebepten bile siyah saçın yeri apayrı :51:

Merhaba ,
Siyah saç aşığı olarak sana söyleyebileceğim tek şey siyahtan şaşma :34:
Yakışıyorsa, yüzünü sert göstermiyorsa sakın değiştirme rengini.
Benim tenim bembeyaz, saçlarım belime geliyor, ama kat kat.
Veeee simsiyah.
Gidip bakır yaptım, insanlar dedi hemmmmen siyaha dön.
Ki bakır yakıştığı halde...
Siyahın cazibesi, farkı inanılmaz.
Üstelik herkese yakışmıyor, yakıştığı zaman da muazzam oluyor.
Bence vazgeçme siyahtan.
Ortalık bakır, karamel, sarı dolu zaten :34:

Merhaba ,
Siyah saç aşığı olarak sana söyleyebileceğim tek şey siyahtan şaşma :34:
Yakışıyorsa, yüzünü sert göstermiyorsa sakın değiştirme rengini.
Benim tenim bembeyaz, saçlarım belime geliyor, ama kat kat.
Veeee simsiyah.
Gidip bakır yaptım, insanlar dedi hemmmmen siyaha dön.
Ki bakır yakıştığı halde...
Siyahın cazibesi, farkı inanılmaz.
Üstelik herkese yakışmıyor, yakıştığı zaman da muazzam oluyor.
Bence vazgeçme siyahtan.
Ortalık bakır, karamel, sarı dolu zaten :34:

tavsiyelerin için sağol :13:
yüzümü sert göstermiyor, kaşlarım da doğal renginde biraz koyudur zaten. tenim de bembeyaz değil, pembemsi böyle kanlı canlı :1:
bir de ben siyah eyeliner çok kullanırım, kırmızı ruja bayılırım bunlar siyah saçla muhteşem oluyor gerçekten :21:
o zaman vazgeçmeyeyim ben ya. ama inşallah böyle orda burda saçları parıl parıl parlayan karameller sarılar görmem :31:

Zaten uzun süre karamel ve sarıda kalamazsın ki, cansızlaşıyor saç.
İstediğin ürünü kullan, yıpranıyor.
Saç parlatıcı özelliği olan ürünler al, siyah çok daha sağlıklı ve parlak duracak emin ol.
Bir de kırmızı ruj, eee ne olsun daha artık, mis gibi :21:

yakıştığını düşünüyosan siyahtan asla vazgeçme ben resmen siyah saç hayranıyım özellikle bazı hatunlarda öyle bir duruyorki sarı falan hikaye bende koyu kahve boyadığımda siyah olmuştu ama beni sert gösterdi o yüzden yine dayanamayıp sarıya dönmüştüm sarı saçlarımı mahvetti senelerdir şimdi koyu kumral boyamak istiyorum kendi saçıma yakın bi renk çünkü ve bi sürede boya falan düşünmüyorum.kırmızı ruj seviyosan zaten kesinlikle siyah saç kırmızı ruj ikilisi bambaşka oluyor

Canım benimde kahveydi saçlarım kızıl yaptım akınca bi tuaf oldu..
Bugün düşünüyorm siyah yapıp kurtuluyum diorm. Tutmuyor istediğin renk kolay kolay.
Köpük boya ile siyah kolay tutar mı? deneyen var mı??

evet kızlar gerçekten haklısınız yorumlarınız için çok teşekkür ederim :16: artık aklıma takılmıcak bu tür sorular. şu saçlarım bir an önce belime kadar uzasa daha güzel olucak bakalım :31:

Canım benimde kahveydi saçlarım kızıl yaptım akınca bi tuaf oldu..
Bugün düşünüyorm siyah yapıp kurtuluyum diorm. Tutmuyor istediğin renk kolay kolay.
Köpük boya ile siyah kolay tutar mı? deneyen var mı??

canım ben hiç kullanmadım köpük boya ama pek tavsiye edilmiyor, normal boya kullan bence. palettenin siyahları güzel tutuyor, ama daha iyi sonuç almak için iki kutu siyah boya kullan saçının her yerine dağılsın boya arada farklı renkler kalmasın :34:

işte size 1,5 sene öncesiyle şimdiki hallerimi göstereyim kızlar pişman mıyım mutlu muyum bilemiyorum bu fotoğraflara bakınca :31:

$76763_1336298467894_1844092295_635966_6789681_nkk.webp$301489_1740777179609_1844092295_1147540_351060986_n.webp

merhaba kızlar,
benim saçlarımın şu anki rengi siyah, rengi aktıkça boyuyorum 2 3 ayda bir. 1,5 sene önce saçlarımın rengi karameldi, bir anda siyaha döndüm ve çok da beğenildi, yakıştırıldı. erkek arkadaşım da saçlarımın rengine bayılır, siyahtan vazgeçme der bana hep... ben de seviyorum saçlarımı ama arada bir aklıma geliyor, açık renk saçlar (karamel, bakır, bal rengi vs.) insanı sanki daha güzel gösteriyor, daha doğrusu saçı çok güzel gösteriyor. mesela benim saçlarım çok sağlıklıdır :nazar: karamel renkliyken saçlarım ışıl ışıl parlardı, canlılığı belli olurdu ama siyah saç sanki biraz gölge katıyor saça. yani yanımda sarışın biri varken kesinlikle o benden daha çok dikkat çekiyor, şu an saçlarımı uzatmaya çalışıyorum. uzun ve siyah çok daha güzel olacağını düşünüyorum ama arada öyle aklıma gelen bu konuyu sizinle paylaşmak istedim :31: siyahtan dönmenin çok zor olduğunun da farkındayım ne yazık ki. eğer ekleyebilirsem akşam size saçımın eski rengiyle şu anki rengini gösteren fotoğrafları eklerim :61:
ben bı aptallık yaptım kı sorma saclarım sımsıyahtı super gorunuyordu cok seksi gorunuyordum kocam da hasta ıdı kestırdım ve kahveye boyattım .. o kadar pısmanım kı sımdı .. fotolara bakınca herkes sıyahtan bıye döndün dıyor :27:ama ne bıleyımmm actırdıgım ıcın sacımı da yanı oreal ıslemı gordugu ıcın kestıler saclarımı ..

ben bı aptallık yaptım kı sorma saclarım sımsıyahtı super gorunuyordu cok seksi gorunuyordum kocam da hasta ıdı kestırdım ve kahveye boyattım .. o kadar pısmanım kı sımdı .. fotolara bakınca herkes sıyahtan bıye döndün dıyor :27:ama ne bıleyımmm actırdıgım ıcın sacımı da yanı oreal ıslemı gordugu ıcın kestıler saclarımı ..

evet siyahtan dönmek de zor saçın zarar görüyor bi de üstüne kestirmek zorunda kalıyorsun :18:
saçların biraz sağlığına kavuşunca tekrar siyaha boyarsın canım o zaman :34:
yakışana yakışıyor hakkaten :6:

iki renkte çok yakışmış canım ama sanki karamel olan gözlerine daha uygun olmuş gözlerin daha çıkmış ama siyah saçlıda güzelsin

iki renkte çok yakışmış canım ama sanki karamel olan gözlerine daha uygun olmuş gözlerin daha çıkmış ama siyah saçlıda güzelsin

teşekkür ederim canım :112:
evet orada biraz da güneşin etkisi var diyebiliriz hem saçlarım hem gözlerim parlamış.
siyah neden bu kadar parlamıyor ki :44:

bende seninle aynı durumdayım siyahın yakıştığını söyleselerde bıktım değiştirmek istiyorum artık Eki Görüntüle 352173 bu saç rengini çok beğendim ama aynı tonu hangi boyayla yakalarım bilen bu tonu kullanan varsa resim koyabilirse çok sevinirm sevgilerr )

işte size 1,5 sene öncesiyle şimdiki hallerimi göstereyim kızlar pişman mıyım mutlu muyum bilemiyorum bu fotoğraflara bakınca :31:

Eki Görüntüle 351858 Eki Görüntüle 351859

Tşkler cnm verdiğin bilgi için sonuçta tecrübeli insanlardan bilgi almak daha iyi. Biraz kendine gelsin siyahlanacam:))
Kesinlikle siyahta kalmalısın .
Diğer halinde güzelmiş ama soluk bırakmış seni.
Canlı duruyorsun siyahta çok hoş.

karamel daha olgun göstermiş ve siyah kesinlikle senin rengin bence ne kadar değişiklik yapma isteği doğamızda olsa da siyahla devam etmelisin yakışmış :40:

Back
X