- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
- Konu Sahibi cherryblossom
-
ben de siyah yatak odası siparişi verdim dolabımız siyah cam var ama üstten ve alttan 20 cm ortası komple ayna sürgülü iki kapaklı yatak da siyah deri oval bi yatak bugün de perdelere baktım yatağın başındaki ışıklar ve dolabın yanları gümüş rengi olduğu için gümüş siyah beyaz simli bir tül aldım tül rengi girden beyaza değişiyor hani fonları oluyor ya yanlarında kanat diyorlarmış onu da siyah yaptırıyorum ama onalar kapanmayacak kenarda süs duracak yatak örtüsünü de bi gümüş simli bi de bem beyaz tüylü tüylübi kumaştan diktiriyorum 2 tane. duavarları da beyaza boyatmıştık şimdi ne biliyim bu perdeler çok mu karanlık olur ama bi de odaya dekoratif hani bööle yarısı yok bigi olan koltuklar var ya adını bilmiyorumkaydirigubbakcemile3işte onlardan bembeyaz bi koltuk aldık... simdi kafam karıştı perde koyu olmasın demiş bi arkadaş ama benim odam çoook büyük bide çok aydınlık o yüzden pek etkilemez sanırımCADIARZU beyaz perde de çok sırıtacak?
canım çok şık seçimler yapmışsın,ben yazmayı unutmuşum benim yatak odam kuzeye baktığı için günün hiç bir saati güneş görmüyor,bu yüzden ne kadar büyük olursa olsun perdeler aydınlanmayı etkiliyor,yatak odanın cephesi nedir bilmiyorum ama duvar rengin beyaz olduğu için kuzey cephede de olsa aydınlanma iyi olacaktır ama kanatlar pencerenin kullanılabilir alanını küçülttüğü için aydınlanmayı etkiler haberin olsun.
ben de siyah yatak odası siparişi verdim dolabımız siyah cam var ama üstten ve alttan 20 cm ortası komple ayna sürgülü iki kapaklı yatak da siyah deri oval bi yatak bugün de perdelere baktım yatağın başındaki ışıklar ve dolabın yanları gümüş rengi olduğu için gümüş siyah beyaz simli bir tül aldım tül rengi girden beyaza değişiyor hani fonları oluyor ya yanlarında kanat diyorlarmış onu da siyah yaptırıyorum ama onalar kapanmayacak kenarda süs duracak yatak örtüsünü de bi gümüş simli bi de bem beyaz tüylü tüylübi kumaştan diktiriyorum 2 tane. duavarları da beyaza boyatmıştık şimdi ne biliyim bu perdeler çok mu karanlık olur ama bi de odaya dekoratif hani bööle yarısı yok bigi olan koltuklar var ya adını bilmiyorumkaydirigubbakcemile3işte onlardan bembeyaz bi koltuk aldık... simdi kafam karıştı perde koyu olmasın demiş bi arkadaş ama benim odam çoook büyük bide çok aydınlık o yüzden pek etkilemez sanırımCADIARZU beyaz perde de çok sırıtacak?
Canım eklediğin avizelerden ikincisi bu kombineyi daha iyi tamamlar gibi geldi bana.
İlk avize çok klasik gibi duruyor, öyle bir yatak odasında hoş olmaz.
Bende siyah yatak odası istiyorum, geçen baktık mükemmel duruyor hakikaten.
Çalışıyorum ama toza katlanıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?