tebrikler bende siyahtan kuaförde açıcı ile kurtuldum derken saçlarımı kaybettim yaktım döktüm falan senelerce kendine gelemedi allaha şükür şimdi belime geliyor ve çok sağlıklılar açıcıya ve siyaha tövbeliyim . yararlı olur siyahtan dönmek issteyenlere sizin tecrübeniz şimdiden kolay gelsin herkese :)
sabrınızdan dolayı tebrik ediyorum gerçekten :)
güzel açılmış canım..
Ayy iyi sabretmişsin valla. Ben üşenirim bunları yapmaya
2 sene önce bilinçsizlik tabii, saçımı açtırıp karamele boyatmıştım aktıkça iğrenç bi renk oldu 1 ay sonra siyaha boyadım kendi saçım koyu kahve tabi. Şanslıymışım ki yanma, yıpranma falan olmadı bende.
katılıyorum baya güzel açılmış saçma sapan turunculuklar yok en azından.
saçın alacalı bulacalı olmuş ama olsun. istediğimiz rengi yapmak için hepsi heyecan veriyo bu yolda.
dışarıya çıkarken napıyosun mesela renk farklılıkları varya saçında o bakımdan.
senin doğal saçın zeten açık sarı renk değilmiydi birde? bence uzamasınıda bekleyebilirdin gerçi bayagı zaman alırdı
ama beklemeyi tercih etmedin galiba
bide çilek kırmızısı istiyodun yanlış hatırlamıyosam
açık sarıya kadar açma sebebin üstüne o rengi atmak içinmi?
tepemizde saç olduktan sonra uğraşmak bile çok eğlenceli :)
1-1.5 ayda saçlarını kaç kere yıkadın ki?? ve bakımları?? bayağı açılmış rengi
saçının doğal renginde kızıl boyarsan ne kadar harika bir renk çıkar, çok açık sarıymış ne güzel:97:
mavi siyahtan bu kadar açılması mucize bence ben neler çekmiştim hala arada bir yine boyayasım geliyorda vazgeçiyorum mayıs sonu gibi bakır kızıla boyatmak istediğim için bende en son eylülde boyamıştım saçlarımı kızıl geceydi sanırım şimdi bakır kahve oldu aralardaki balyajlarım ise çok koyu bir bakır... mayısa kadar bende saçımı bu kadar açabilirmiyim ki boya kullanmadan? doğal saç rengim siyaha yakın bakır kızıl için kuaföre gideceğim ikinci boyamayı ise kendim yapmayı planlıyorum ama yinede saçlarımı açmaları lazım sanırım en azından o zamana kadar biraz açılmasını sağlarsam çok iyi olur
Bence açabilirsin çamterebentini mutlaka dene
Saçlarını açsalar bile rengini kırmaya çalış o zamana kadar
Fazla bekletmezler açıcıyı saçında
Ben de mavi gibi mix tonlara dönersem benim açıcı kullanmam gerekecek
ama en azından açık bir renge ulaştım artık fazla yıpranacağını düşünmüyorum saçımın
Ben bir kere daha boyayacağım açık sarı bir renge daha da açılacak
Mayısa kadar sen de yazdıklarımı uygularsan baya açılır saçın
Arada ben de sıkılıp tekrar mavi siyaha boyamak istiyorum ama bu kadar ilerledim tutuyorum kendimi
saçlarını boyaman dışında bütün bitkisel olanları yapıcam zaten saçlarımda dökülüyo ve uzamasını istiyorum sinemakide açıyormuş galiba saç rengini haftada 1 de onu yapıcam benimde ya çok koyu mavi siyah ve kızıl yansımalı siyahlar hoşuma gidiyor ya da bakırlar ve açık kızıllar en azından hevesimi alayım siyaha boyarsam bir daha kurtulamam mayısa kadar beklerim artıkteşekkür ederim
Sende benim gibi çok süre siyah kullanmışsın ..
Ben açmadım ama sürekli kestiriyordum saçlarımı. zamanla aktı ve kesildikçe gitti şu an .
Tekrar istiyorum ama cesaret edemiyorum artık ..
Bakır tonları harika gerçekten palette tarçın bakır yada yoğun bakır dene bence
Bende ikisinden birini düşünüyorum..Ama boyasız saça kendi başıma nasıl tuttururum bilmiyoum ..
Saçlarını çok güzel açmışsın arkadaşım. Oryal le açılanın yarısı kadar zarar görmemiştir saçların .
Tebrik ederim seni. Umarım sabrının sonucu başarı olur
Garnierin bakır kırmızısını geçen sene yurtta bir arkadaşımla beğenip almıştık.
Aman Allahım hayatımın en büyük hatasıydı.
Saçlarımı açtım. Zerre yıpranma olmadan. Çok güzel bir sarı olmuştu. Neyse..
Boyadık bunu tenimden bir hafta çıkmadı ( saç diplerim yani)
Gece boyamıstık yattım havlu koydum bide yastığıma geçmesin diye.
Yastık kan gibi oldu 1, yatağım duavara yapısıktı duvar kaplama turuncu olmustu.
Her yıkamamda da acayip derece de aktı. sanırsın biyerimi kestim akıyor :)
kesinlikle bu rengi syosstan yap. yada palettenin tarçın bakırına daha koyu bir kızıl accık ekle.
Bu iğrenç boyadan iyi olacağı kesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?