arkadaslar mrhaba bugun 1 senedir boyamadıgım saclarımı actırdım.en son 1 sene önce siyah yapmıştım.yalnız ışıkta kızıl parlıyor sinir oldum kuagore söyledim ışıktan falan dedi içime sinmedi biri flaşlı biri degil.ben sarı istiyorum bidaha kuaförede gitmiycem evde bu rengi nasıl düzeltirim sarıya dönerim.önce kızıllıktan nasıl kurtulurum .yardımcı olursanız cok sevinirim.
Bence gayet hoş duruyor. Ben sizin yerinizde olsam bir kaç gün beklerim renk oturana kadar o süreçte gözünüzde alışır, sonra hala kızıllık var gibi geliyorsa boyarsınız.
Eki Görüntüle 1302394
arkadaslar mrhaba bugun 1 senedir boyamadıgım saclarımı actırdım.en son 1 sene önce siyah yapmıştım.yalnız ışıkta kızıl parlıyor sinir oldum kuagore söyledim ışıktan falan dedi içime sinmedi biri flaşlı biri degil.ben sarı istiyorum bidaha kuaförede gitmiycem evde bu rengi nasıl düzeltirim sarıya dönerim.önce kızıllıktan nasıl kurtulurum .yardımcı olursanız cok sevinirim.
canım ben uzun yıllar sarı saç kullandım ve suan saclarım küllü kumral .bu sacı küllü garnier 10-1 olması lazım onla boyarsan küllü platin bi renk olur kızıllıktan eser kalmaz..
Akşamdan zeytinyagı benmari usulü ısıtıp içinen1 kapak bademyagı ve e vit atıyorum sacıma sürüp bone giyip yatıyorum bu aralar hergece yapıyorum.cok besliyor sacları yumuşaxık yapıyor