Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan actırdım( resimli)

cincancon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
484
35
73
35
arkadaslar mrhaba bugun 1 senedir boyamadıgım saclarımı actırdım.en son 1 sene önce siyah yapmıştım.yalnız ışıkta kızıl parlıyor sinir oldum kuagore söyledim ışıktan falan dedi içime sinmedi biri flaşlı biri degil.ben sarı istiyorum bidaha kuaförede gitmiycem evde bu rengi nasıl düzeltirim sarıya dönerim.önce kızıllıktan nasıl kurtulurum .yardımcı olursanız cok sevinirim.

Eklentiler

• 2014-11-13 18.19.51.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gayet hoş duruyor. Ben sizin yerinizde olsam bir kaç gün beklerim renk oturana kadar o süreçte gözünüzde alışır, sonra hala kızıllık var gibi geliyorsa boyarsınız.

canım ben uzun yıllar sarı saç kullandım ve suan saclarım küllü kumral .bu sacı küllü garnier 10-1 olması lazım onla boyarsan küllü platin bi renk olur kızıllıktan eser kalmaz..

Tsk ederim .bi kaç yerde daha arastırdın 10.1 dediler ama şimdi yapamıyorum saclarımı yogun bakıma aldım.1 ay sonra boyicam

Akşamdan zeytinyagı benmari usulü ısıtıp içinen1 kapak bademyagı ve e vit atıyorum sacıma sürüp bone giyip yatıyorum bu aralar hergece yapıyorum.cok besliyor sacları yumuşaxık yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…