Kizlar saclarimi ilk hint kinasina boyamistim sonra kahverengiye boyadim biraz tuttu ama tepeleri sonra simsiyah yaptim onun ardina kahverengine boyadim dipleri tuttu ve ara ara tuttu suan beyaz sabunla yikiyorum bi arkadas tavsiye etti saolsun ilk yikmada bile baya akti simdi sorum iki hafta sonra dugunumuz var beyaz sabunla akitabilirim bu saci yani kisacasi cikolata kahveye nasil donebilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dogal sac rengin neydi
Kahverengiydi
Boyayali ne kadar oldu? Eger 2 hafta olduysa rofle seti var palettenin onu sen tamamen sur normal boya gibi hem acici kadar yipratmaz boya gibi oldugu icin sonra loreal excellence 6.35 cikolata kahvesi yada palette deluxe 6.65 altin pariltili kakaoya (goz alici kahve diye de geçebilir) boya
Allah mesut etsin canim ne zaman dugunBiraz daha beyaz sabunla aksin dedim ama deniyeyim bunu dugunede az.kaldi
Allah mesut etsin canim ne zaman dugun
Dugun benim degil canim benim seneye kuzenimin ama saclarimin tepesi lahverengi altlari siyah nisanlimla gitcez rezil olmiyayim dedim :)
Palettenin rofle setini kullann tamamen sacinin heryerine sonra cikolata kahveye boya
Kuafore gidip actircaktim ozaman gitmiyimmi ne kadar bu dediginiz urun
Kuafore gidip actircaktim ozaman gitmiyimmi ne kadar bu dediginiz urun
kesinlikle kuafr gt arkadasin dediqi gbi yaparsin ama yine tepe bska uclar bska olur tecrubeyle sabittir gt guzelce yaptir ugrasma boya alsan hemen hemen ayni fiyata gelcek
En fazla 20 dir
Kuafore gdeym en iyisi tanidik kuafr otuza acarim dedi yirmi ona vercegime acsin yakmiyim sacimi simdi zaten kisacik bisey saclarim :))
Riske atma o zaman git en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?