Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan cikolata kahveye donus

else03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
944
103
63
Kizlar saclarimi ilk hint kinasina boyamistim sonra kahverengiye boyadim biraz tuttu ama tepeleri sonra simsiyah yaptim onun ardina kahverengine boyadim dipleri tuttu ve ara ara tuttu suan beyaz sabunla yikiyorum bi arkadas tavsiye etti saolsun ilk yikmada bile baya akti simdi sorum iki hafta sonra dugunumuz var beyaz sabunla akitabilirim bu saci yani kisacasi cikolata kahveye nasil donebilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dogal sac rengin neydi

Kahverengiydi

Boyayali ne kadar oldu? Eger 2 hafta olduysa rofle seti var palettenin onu sen tamamen sur normal boya gibi hem acici kadar yipratmaz boya gibi oldugu icin sonra loreal excellence 6.35 cikolata kahvesi yada palette deluxe 6.65 altin pariltili kakaoya (goz alici kahve diye de geçebilir) boya

Biraz daha beyaz sabunla aksin dedim ama deniyeyim bunu dugunede az.kaldi

Allah mesut etsin canim ne zaman dugun

Dugun benim degil canim benim seneye kuzenimin ama saclarimin tepesi lahverengi altlari siyah nisanlimla gitcez rezil olmiyayim dedim :)

Dugun benim degil canim benim seneye kuzenimin ama saclarimin tepesi lahverengi altlari siyah nisanlimla gitcez rezil olmiyayim dedim :)

Palettenin rofle setini kullann tamamen sacinin heryerine sonra cikolata kahveye boya

Palettenin rofle setini kullann tamamen sacinin heryerine sonra cikolata kahveye boya

Kuafore gidip actircaktim ozaman gitmiyimmi ne kadar bu dediginiz urun

Kuafore gidip actircaktim ozaman gitmiyimmi ne kadar bu dediginiz urun

kesinlikle kuafr gt arkadasin dediqi gbi yaparsin ama yine tepe bska uclar bska olur tecrubeyle sabittir gt guzelce yaptir ugrasma boya alsan hemen hemen ayni fiyata gelcek

kesinlikle kuafr gt arkadasin dediqi gbi yaparsin ama yine tepe bska uclar bska olur tecrubeyle sabittir gt guzelce yaptir ugrasma boya alsan hemen hemen ayni fiyata gelcek

Oda dgru ama uclara yapicam aciciyi sadece cunku tepelerim zaten turuncu kahveye boyadim bi tek dipler tuttu kuafor tanidik sordum otuza acarim dedi

Kizlar sacim bu cikolata kahveye donermi ??

Eklentiler

• $1402672439482.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 132
Kizlarrrr lutfennn yardim edin dort gun sonra dugunumuz var napcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…